Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Evet sorunum açık. Türkçe yazılarım mevcut ama dublaja gelince iş o yok. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
TTMehmet Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 129 Makaleler 2 15 Mart 2024 #2 Aeronight dedi: Evet sorunum açık. Türkçe yazılarım mevcut ama dublaja gelince iş o yok. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... kimse cevap vermemiş ancak crysis 2 de dublaj yok ne yazıkki TTMehmet dedi: kimse cevap vermemiş ancak crysis 2 de dublaj yok ne yazıkki Genişletmek için tıkla... çok özür dilerim dublaj varmış Son düzenleme: 15 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Evet sorunum açık. Türkçe yazılarım mevcut ama dublaja gelince iş o yok. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... kimse cevap vermemiş ancak crysis 2 de dublaj yok ne yazıkki TTMehmet dedi: kimse cevap vermemiş ancak crysis 2 de dublaj yok ne yazıkki Genişletmek için tıkla... çok özür dilerim dublaj varmış