Çözüldü Crysis 2'de bölüm ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Ayazata

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4050
İşlemci
ryzen 7
Selamlar herkese.
Crysis 2 oynuyorum ve fotoğrafını eklediğim şu kısımdayım;

1.jpg

Oyunu en zorda oynuyorum, buraya gelene kadar sefler pek saldırmadı. Bir tuhaflık var çünkü normalde kafanızı çıkarsanız ateş yağıyor üzerinize. Şimdi bu noktaya geldim. 4 tane görünmez olabilen düşman var, sanıyorum ki akşamı bana zehir etmeleri gerekiyor ama asla saldırmıyorlar. Bu kapının da açılması veya benim bir şekilde buraya girmem gerekiyor. Tuhaf ve saçma bir durum yaşıyorum şu anda. Ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece fikrimi söylüyorum cevap vermeyin bana. Orijinal değilse bazen oyunu kıranlar belirli bölümlerde oyunu kilitliyor.

😄 Sıkıntı yok. Oyunu Epic Games'ten satın aldım. Dediğim gibi aç kurtlar gibi saldırmalarını bekliyorum ama pek de fazla saldırmadılar. Onları öldürünce de kapı açıldı zaten.

Nano giysi kıyafetinde "Gizlilik Algılayıcı" özelliğini aktif ettiniz mi? Saldırmıyorlarsa bahsettiğim özellik sayesinde yerlerini teşhis edin, siz saldırın. Sadece söylüyorum...

Evet açıktı o. Nano görüşü de kullanarak indirdim hepsini. Ama pek saldırmadılar. Sadece ben ateş ettikçe gizlilik moduna geçtiler. Çok anlamadım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı