Crysis 3 ani FPS düşüklüğü

Hocam oyunu orijinal almış arkadaş ne Crack'ı.
Oyunu ilk kurduğumda kendi güncelleştirme yaptı. Şimdi yeni sürücüleri tekrar indiriyorum birde onlarla deniyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu baştan kursun güncelleme yapmadan yeni Crack atsın orjinal olması farketmez.

Oyunu 3 kere kurdum 3 kere güncelleme yaptım. Şimdi yeni sürücülerle deniyeceğim. Olmassa birde sizin dediğiniz gibi yapacağım.

Crack atma.

Origin'den oyuna sağ tıkla ve Repair Game seçeneğini seç. Eğer hala FPS düşüklüğü yaşarsan sorunu oyundan başka bir yerde araman gerekir.

Isı değerlerini kontrol ettin mi?

Arkadaşlar Windows güncelleştirmeleri varmış onları kurdum oyunu bir açtım sorunsuzca çalışıyor. Fps'yi ölçmek için Fraps programını açtım. Oyuna bir daha girdim. Ve oyun açılmıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım oyun yine açılmıyor. Başlangıç ekranında donup kalıyor. Şimdi oyunu sildim baştan yüklüyorum.

İsterseniz Windows 8.1 kurun. Windows 8.1, diğer işletim sistemlerine göre oldukça performanslıdır.

Hem oyun alanında hem de günlük kullanımda. Tavsiyem Windows 8.1 olacaktır ama son karar sizin.

İsterseniz Windows 8.1 kurun. Windows 8.1, diğer işletim sistemlerine göre oldukça performanslıdır.

Hem oyun alanında hem de günlük kullanımda. Tavsiyem Windows 8.1 olacaktır ama son karar sizin.
Şimdilik Windows 7 64 bit ile idare ediyorum. Windows 8'in orjinal'i bir ay sonra elime geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…