Crysis 3 gamepad ile oynanır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Geçen günlerde Crysis 2'deki gamepad aim hassasiyetinden şikayet ettiğim bir konu açmıştım. Zar zor gamepad ile bitirdim. Aim almak gerçekten işkenceydi. PS4 kolum olmasa bitirebileceğimden emin bile değildim çünkü arkandan düşman geldiğinde touchpad yardımı ile arkama hemen dönebiliyordum. Cyrsis 3 oynayanlar, Cyrsis 2'deki gibi bir sorun olur mu Cyrsis 3'te? Çünkü gerçekten Crysis 1'i klavye fare ile oynadım ve Crysis 1'den daha çok zevk aldım Crysis 2'ye göre. Crysis 3'te rahat aim alabiliyor muyum gamepad ile?

Nişan desteği var, nişana çıkıp girdiğinizde yakında adam varsa otomatik ona kilitleniyor. Ben sıkıntısız bitirdim.
Crysis 2'de de vardı ama işe yaramadı. Hatta şöyle söyleyeyim (pek alakası yok ama) sağ analogu 180 derece olarak tam 7 saniyede çevirdim.

Crysis 2'de de vardı ama işe yaramadı. Hatta şöyle söyleyeyim (pek alakası yok ama) sağ analogu 180 derece olarak tam 7 saniyede çevirdim.

Crysis 3 gamepad ile oynanabilirlik konusunda bana daha iyi geldi, üzeceğini sanmıyorum.

Crysis serisi hep PC için tasarlanıp para kazanmak için konsola geldi belki 3 de durum biraz değişmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı