Crysis 3 "hold up, you need permissions" uyarısı

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Herkese iyi sosyaller, iyi günler diliyorum arkadaşlar. Konu başlığındaki sorunu bir türlü çözemedim ne yaptıysam düzelmiyor. Oyunu silip sıfırdan geri yükledim ona rağmen bile düzelmedi. Oyunu açarken verdiği bu uyarıdan kaynaklı olarak da oyun içi DSR ile çözünürlüğü yükseltmek istediğim zaman görüntüde kayma oluyor. Önceleri oyunu sadece Online olarak açarsam bu uyarıyı veriyordu. Offline modda açarken böyle bir uyarı vermiyordu ve oyunu DSR ile 1440P-1620p oynayabiliyordum. Aşağıya birkaç görsel bırakacağım sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. 2. görselde oyun 1080p çözünürlükte arkadaşlar. Çözünürlüğü 1440p yapınca 3. ve 4. görseldeki gibi kayma oluyor.

Ekran Alıntısı 2.PNG

IMG_1089.JPG

IMG_1090.JPG

IMG_0141.JPG

Herkese iyi sosyaller, iyi günler diliyorum arkadaşlar. Konu başlığındaki sorunu bir türlü çözemedim ne yaptıysam düzelmiyor. Oyunu silip sıfırdan geri yükledim ona rağmen bile düzelmedi. Oyunu açarken verdiği bu uyarıdan kaynaklı olarak da oyun içi DSR ile çözünürlüğü yükseltmek istediğim zaman görüntüde kayma oluyor. Önceleri oyunu sadece Online olarak açarsam bu uyarıyı veriyordu. Offline modda açarken böyle bir uyarı vermiyordu ve oyunu DSR ile 1440P-1620p oynayabiliyordum. Aşağıya birkaç görsel bırakacağım sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. 2. görselde oyun 1080p çözünürlükte arkadaşlar. Çözünürlüğü 1440p yapınca 3. ve 4. görseldeki gibi kayma oluyor.

Eki Görüntüle 1877174

Eki Görüntüle 1877181

Eki Görüntüle 1877184

Eki Görüntüle 1877185
Yönetici olarak çalıştır. DSR kapat, masaüstü ekranında oyna.

Yönetici olarak çalıştır. DSR kapat, masaüstü ekranında oyna.

Dostum görüntüdeki kayma oyunu açarken istediği izinden kaynaklanıyor. Önceden de DSR ile 1440p 1620p gibi çözünürlüklerde oynuyordum hiçbir sıkıntı yaşamıyordum. Bu izini ne zaman ki istemeye başladı çözünürlüğü değiştirince görüntü tam ekrana oturmamaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı