alieren2222
Centipat
Arkadaşlar Crysis 3 de 25-30 FPS alıyorum bunun sebebi ne? Sistemimin rahatça oynatması gerekmiyor mu?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Crysis 3 de 25-30 FPS alıyorum bunun sebebi ne? Sistemimin rahatça oynatması gerekmiyor mu?
i5 9300H, 8 GB RAM ve GTX 1650 ile ne demek ortalama 50 FPS'te oynatacak? Crysis 3 basit grafiklere sahip bir oyun değil. Aldığı FPS değerleri gayet normal.
i5 9300H, 8GB RAM ve GTX 1650 ile ne demek ortalama 50 FPS'te oynatacak? Crysis 3 basit grafiklere sahip bir oyun değil. Aldığı FPS değerleri gayet normal.
2013'te çıkmış bir oyun. 1080p için GTX 1650 Ultra oynatabilir.
Ultra'da 60 FPS olmuyor hocam
60 FPS alır demedim ama 25 FPS fazla az.
Sistemleriniz aynı değil. Masaüstü versiyonu olan GTX 1650'yi kullanıyorsun. İşlemcin konudaki işlemciden daha iyi. Ayrıca yine de en yüksekte o değerleri alabilmek için birkaç ayarı biraz düşürmen gerekir diye düşünüyorum. Video atarsan daha rahat görürüz.i5 9400f gtx 1650 ile 70-75 FPS alıyorum ne alaka
Hala oyunu eski diye küçümsüyorsun. YouTube'a girip Crysis 3 ile ilgili test edilen sistemlere bakarsan anlayabilirsin. High level ekran kartlarının bile içinden geçen bir oyun. Konudaki sistemde alınan FPS değerleri gayet normal.2013 te çıkmış bir oyun. 1080p için GTX 1650 ultra oynatabilir.
GTX 1650 bir de laptop tarafı. Masaüstü versiyonu o ayarlarda 40 FPS alabiliyor senin bu değerleri alman gayet normal. 2013 yılında çıktı ama halan daha taş gibi grafikleri var biraz da optimizasyon sıkıntısı var tabii.
Yani o ayarlarda 40 FPS falan almayı bekleme bu oyun için.
Sistemleriniz aynı değil. Masaüstü versiyonu olan GTX 1650'yi kullanıyorsun. İşlemcin konudaki işlemciden daha iyi.
Hala oyunu eski diye küçümsüyorsun. YouTube'a girip Crysis 3 ile ilgili test edilen sistemlere bakarsan anlayabilirsin. High level ekran kartlarının bile içinden geçen bir oyun. Konudaki sistemde alınan FPS değerleri gayet normal.
Vallahi hocam ben 70-75 FPS beklemiştim![]()
Biri 300h diğeri 400F yani çok fark yok.
GTX 2060'ı bile hala zorluyor hocam öyle bir oyun yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.