Crysis 3 kasma sorunu

yunuss_36

Kilopat
Arkadaşlar hepinize selamlar. Nedenini bilmiyorum fakat bir sorun var sistemim en yüksek ayarları da kaldırabilecek derecede en azından "can MY PC run it" sitesi öyle diyor. Sistemim aslında çöp.

• AMD R5 220 1GB ekran kartı.
  • Intel i3 4170 3.70GHz.
  • Ve 4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkan sorun Crysis serisinin optimizasyon sorunuyla alakalıdır. Ben RX570 ile Crysis 2'yi bile yüksekte oynayamıyorum.
Ben Crysis 3'ü RX570 ile yüksek ayarda oynayabiliyorum. Üstelik A10-7870K işlemcisi ile. Crysis 2'yi de RX 460+i3 4160 ile orta ayarlarda akıcı bir şekilde 90 FPS'de oynayabiliyorum. Crysis serisi o kadar da bozuk değil aslında. Arkadaşın sistem biraz yaşlanmış sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
O belirttiğin siteyi kullanmayı bırak. Ayrıca şu tarz sitelere bakarak oyunu yüksek ayarda oynatır filan sanmayın. Crysis serisi optimizasyon sorunları vardı. Crytek bu sorunları çözecek kadar geriye destek sunan bir firma değil. Zaten oyunda en çok sorun yaratan post efektleri kullanıyorlar.

Google detaylı araştırma yaparsan konsoldan kapatılan bazı post efekt ayarları FPS değerini artırabilir.
Ayrıca sistemin yüksek değerler için uygun değil.

Bu sistemle en yükseği bırakın oyunu açtığına şükredin. Saçma sapan siteleri referans almayın.
Başkan sorun Crysis serisinin optimizasyon sorunuyla alakalıdır. Ben RX570 ile Crysis 2'yi bile yüksek'de oynayamıyorum.

Ekran kartıyla alakası yok, Ryzen bir sistemin varsa çok sıkıntı çıkartıyor bu oyunda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı