Crysis 3 kasması!

Durumumuz el verdiği sürece korsan oyun kullanılmamalı. Yapımcılara destek olmak, kul hakkı yememek için orjinal kullanılmalıdır. Steam, Origin bizim için şuan bulunmaz nimet.

Peki fiyatlar nedir? Steam nerden indiriyoruz. Detaylı anlatırsan sevinirim M. Gündüz.

- - - Güncellendi - - -

Bir de oyunun güncellemelerini nasıl yapıyoruz onu da detaylı anlatırsan sevinirim. Orjnial oyunlarda.

Buradan indirebilirsiniz. Bir üyelik alıyoruz. Bilgisayarımıza yükleme yaptıktan sonra, giris yapıp oyun satın alabiliyoruz. Daha sonra alınan oyunu indirip sistemimize oynuyoruz. Malesef fazla detay yok. Kullanımı çok basittir. Konu dağılmaması açısından yeni konu açarsanız iyi olur. Oyunlar program açılında otomatik güncelleniyor.

Ben indirdim steamı kurdum. Oyunlar nerde ayrıca benim banka hesabım yok. Hesap mı açtırmam gerekiyor. Hangi bankadan açabiliyoruz?

- - - Güncellendi - - -

Peki oyunu satın aldıktan sonra nasıl oluyor. Oyun nereye iniyor? Detaylı açıklarmısınız.

Oyunlar " Mağaza " bölümde bulunuyor. Kendinize uygun ödeme hangisi ise onu seçmelisiniz. Birçok ödeme seçeneği mevcut. Bir adet oyun ekleyin sepete ve ödeme seçeneklerine bakın.

Emin olun orjinal ve korsan oyun arasındaki fark hiç bir şekilde yok. İkisindede oynadım orjinal korsan ikisindede aynı sorun var. Simcity5 oynarken arada donuyor gibi oluyor heh mavi ekranı yedim diyorum. Çat ekran siyah oluyor Vga diyor tekrar oyuna dönüyor.

Peki oyun nereye nasıl iniyor ben onu anlamadım. Kurulum felan normal korsandaki gibimi yapılıyor. Güncellemeleri nasıl yapıcaz otomatik mi yoksa güncelliyor mu? Birde Fifa 2014 yok baktım şaka mı bu:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı