mehmetfth42 Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Crysis 3'te o New York'un gösterildiği sahnede pencere açılınca oyundan atıyor. Bir defa daha giriyorum, yine aynı aynısı oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Crysis 3'te o New York'un gösterildiği sahnede pencere açılınca oyundan atıyor. Bir defa daha giriyorum, yine aynı aynısı oluyor.
T tprkhll Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #11 mehmetfth42 dedi: Crysis 3'te o New York'un gösterildiği sahnede pencere açılınca oyundan atıyor. Bir defa daha giriyorum, yine aynı aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun çözüldü mü? Yıllar sonra tekrar oynayayım dedim aynı yerde oyundan attı bir daha da girmedi. Şu an durumum olmadığı için Steam veya EA'dan alamıyorum oyunu. Artı 0 Eksi
mehmetfth42 dedi: Crysis 3'te o New York'un gösterildiği sahnede pencere açılınca oyundan atıyor. Bir defa daha giriyorum, yine aynı aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun çözüldü mü? Yıllar sonra tekrar oynayayım dedim aynı yerde oyundan attı bir daha da girmedi. Şu an durumum olmadığı için Steam veya EA'dan alamıyorum oyunu.