Crysis 3 RTX 4090 ile Kasar mı?

Evet, ayarları fulleyip oynarsan görürsün, şimdiki oyunlarla kapışacak seviyede. Hatta bazılarından daha iyi bile.
Emin misiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emin misiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet? Daha geçenlerde bitirdim ultra ayarlarda gayet taş gibi gözüküyor oyun hala. 4K oynasam çok daha güzel gözükebilirdi. Ama sistemim onun için elverişli değil.

Evet? Daha geçenlerde bitirdim ultra ayarlarda gayet taş gibi gözüküyor oyun hala. 4K oynasam çok daha güzel gözükebilirdi. Ama sistemim onun için elverişli değil.
Kötü demiyorum grafikleri ama günümüz oyunlarıyla karşılaştırmak :

Açık olmak gerekirse Cyrsis serisinin tamamı grafik olarak kendilerinin üzerinde oyunlar, Crysis3 ise şu anda bile günümüz oyunlarına taş çıkaracak kadar güzel bir oyun. Oynayan bilir yani...

Kötü demiyorum grafikleri ama günümüz oyunlarıyla karşılaştırmak :

Hocam oynadın mı sen oyunu hiç? Bir MW2 kadar değil tabi ama Dying Light 2 de günümüz oyunu. Crysis 3 bu çamur gibi görüntüden kat kat daha iyi görsellik sunuyor bence. Keza Elden Ring de günümüz oyunu ama ortada grafik kalitesi. (Sanat tasarımı sanat tasarımı diyen Souls fanları üşüşür şimdi böyle dedim diye.)

Hocam oynadın mı sen oyunu hiç? Bir MW2 kadar değil tabi ama Dying Light 2 de günümüz oyunu. Crysis 3 bu çamur gibi görüntüden kat kat daha iyi görsellik sunuyor bence. Keza Elden Ring de günümüz oyunu ama ortada grafik kalitesi. (Sanat tasarımı sanat tasarımı diyen Souls fanları üşüşür şimdi böyle dedim diye.)
Oynadım.

Direkt ilk cümleyi okuyup cevap yazman çok manidar. Umarım kalanı okumaya tenezzül etmişsindir.

Okudum. Ne diyebilirim?

Doğru diyorsun Elden Ring ve Dying Light 2 çok üst düzey grafik seviyesine sahip oyun değiller. Grafik seviyesinde Crysis 3, bence Dying Light 2 ve Elden Ring'in daha altında, özellikle texture olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı