Olur teşekkürler.
İndirirken Türkçe seçeneğini seçmiştim oysaki.
Herhangi bir hata alıyor musun?Orijinal Crysis 3'ü Türkçe yapamıyorum. Bazı videoları izledim ama yapılanlar olumlu sonuç vermiyor.
oyunun dosyasındaki not defterine bakınca uygun diller olarak turkish yazıyor ama ayarlanmıyorRepack indirmişsen uçurmuşlardır İngilizce dışı dublajları.
Herhangi bir hata alıyor musun?
Nereden indirdin, adamlar yeniden paketlerken not dosyası Config'ini neden değiştirsin?oyunun dosyasındaki not defterine bakınca uygun diller olarak turkish yazıyor ama ayarlanmıyor
Nereden indirdin, adamlar yeniden paketlerken not dosyası Config'ini neden değiştirsin?
Orijinal Crysis 3'ü Türkçe yapamıyorum. Bazı videoları izledim ama yapılanlar olumlu sonuç vermiyor.
EA'de BF1'i indirirken Türkçe seçmediğimde Türkçe olmuyordu, dikkat ettin mi ona? Benzer şeydir muhtemelen.Oyunu soruyorsan oyun tamamen orijinal. Xbox Game Pass ile birlikte EA Play platformuyla indirdim.
EA'de BF1'i indirirken Türkçe seçmediğimde Türkçe olmuyordu, dikkat ettin mi ona? Benzer şeydir muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.