Crysis 3 vs Cyberpunk 2077

Hangisi bir bilgisayarı daha çok zorlar?

• Cyberpunk 2077

Oy: 20 40,8%
  • Crysis 3

Oy: 29 59,2%

• Oy verenlerin toplamı
    49
Kusra bakmayın seveni çoktur ama Crysis 3'un Allah belasını versin. Ne orjinal ne öbür türlü oynu oynayamadım. Devamlı bir sorunlar devamlı bir şey ben de sinirlenip sildim. Oyun yapıyorsunuz bari çalışsın değil mi? Grafikleri güzel ama derdi bitmiyor ki. Ekran kararma sorunu, ses sorunu, Boss sorunu, ara video takılma sorunu. Orjinalinde de var bu sorunlar.

Son düzenleme:
E? Bu gayette o oyunun b*ktan bir optimizasyon özürlüsü olduğunu kanıtlar.

BF1, Witcher 3, GTA 5 gibi oyunlarda çok çok detay var. Ama berbat bir optimizasyona sahip oyunlar değil bunlar.
Adamlar zamanında o zamanın kartlarına göre normal bir optimizasyon sağlamışlar. Habire oyunu yeni kartlara göre güncelleyecekler mi? Ben GTX1070 ile Metin2'den 1 FPS aldığımı biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V ile Crysis 3'ün grafik farkını internet cafedeki küçük çocuklar bile fark eder. Bir şey bilmiyorsun diyerek GTA V ile Crysis 3'ü kıyaslıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey bilmiyorsun diyerek GTA V ile Crysis 3'ü kıyaslıyorsun.
Yalnız GTA 5'in kasmasının asıl sebebi grafiklerden ziyade açık dünya ve geniş harita bir oyun olması bence. Çünkü çok fazla render ve kaplama işlemi aynı anda yapmak zorunda kalıyor. Crysis 3 bildiğin meydan okuma gibi kasmışlar zamanında yaparken. Her ayrıntı özel olarak modellenmiş her sahne için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…