Cyberpunk 2077'yi sevemedim

Hocam sevmek zorunda değilsiniz. Bu her konu için geçerli mesela ben dizi izlemeyi pek sevmem ama seven çok. Oyun olarak da aynısı geçerli.
Belki oyunun anlamsız bir tarafı vardır. Örnek RDR 2 gibi bir oyun aslında aşırı kolay, oynanışı çok kötü olduğunu güzel anlattılar. Hak verdim ve bir daha oynamadım.

Olabilir hocam bende mesela TLOU hayranıyım. Ama hala aklımda soru işaretleri var part 2'den yana.

The Last of Us serisini de deli gibi oynadım ve her oynamamda ilk defa oynuyormuş gibi o mutluluk hüzün ve duygulanıyorum PS3, PS4 ve PS5'te ilk 2 oyunu oynamış birisiyim her sene kış ayında 1 kere bitiririm.

Hocam aslında çoğu oyun böyle ama Night City bence en iyi açık dünya. Çok başka bir şey.

Hocam görüntüsü çok güzel sırf fotoğraf çekmek için geri indirdim ama etrafta yapılacak şey şahsen çok az.
Max çeteleri falan öldürebiliyoruz.
NPC'lerin 2. oyunda daha gelişmiş olması lazım bence.
Etrafa sıkıyorum tın yok.

The Last of Us serisini de deli gibi oynadım ve her oynamamda ilk defa oynuyormuş gibi o mutluluk hüzün ve duygulanıyorum PS3, PS4 ve PS5'te ilk 2 oyunu oynamış birisiyim her sene kış ayında 1 kere bitiririm.

Aynısını part 1 için yaşıyorum. Part 2 de soru işaretlerim var ama spoiler falan olur şimdi oynamayanlar vardır söyle miyim soru işaretlerimin nedenini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı