Crysis CD Key istiyor

TheEfialtis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar EA Play ile Crysis aldım oyunu açtığımda CD Key istiyor. CD Key'i almaya çalışıyorum ancak anahtar isteniyor sekmesinde kalıyor. Origin hesabı da oluşturdum arkada açık ama CD Key ekranı hep aynı kalıyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 276
  • 2.png
    2.png
    235,5 KB · Görüntüleme: 265
  • 3.png
    3.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 249
Hocam, son zamanlarda insanlar bu anahtarlar sayesinde oyunu sınırsız süreliğine sahip olduğu için bir süreliğine bu key verme olayını kapattılar. Sanırım bundan kaynaklanıyor sorununuz. Steam desteğe başvurun derim. Yardımcı olacaktırlar.

E posta hesabınıza (anahtar) gelmiş olabilir mi?
Herkeste aynı sorun var. Steam Destek ekibi ile iletişime geçtim, şu an cevap vermelerini bekliyorum. Durumdan sizi de haberdar edeceğim.
Muhtemelen sorun bundan kaynaklı. Bende şimdi baktım bu anahtar olayı ile başkaları yararlanmaya başlamış. (Oyunu almayanlar.)

@Pmw

Ben oyunu alalı 3 sene oluyor, fakat başkalarının yaptığı dolandırıcılık yüzünden ben de mağdur oluyorum.

Anlamadığım şey ise, diğer oyunlarda oyun anahtarı gösterilirken, Crysis'de neden gösterilmiyor? Mesela Battlefield: Bad Company 2, Alice: Madness Returns gibi.

Arkadaşlar EA Play ile Crysis aldım oyunu açtığımda CD Key istiyor. CD Key'i almaya çalışıyorum ancak anahtar isteniyor sekmesinde kalıyor. Origin hesabı da oluşturdum arkada açık ama CD Key ekranı hep aynı kalıyor. Ne yapmam lazım?
Bende'de aynı beni delirtmişti bende Crysis crack yükledim memnunum ve Crysis 1 çok beğenmedim çünkü Crysis 2 ile başladım 3'ü bitirdim sonra 1 kaldı herşeyim ters.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı