Arkadaşlar EA Play ile Crysis aldım oyunu açtığımda CD Key istiyor. CD Key'i almaya çalışıyorum ancak anahtar isteniyor sekmesinde kalıyor. Origin hesabı da oluşturdum arkada açık ama CD Key ekranı hep aynı kalıyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaslar, destek ekibi benimle iletisime gecti ve oyunun anahtarini verdi. Yalniz oyun anahtarini etkinlestirince yine hata veriyor ve kabul etmiyor.
Ben oyunu daha önce Origin'e eklemistim. Bununla alakali olacagini sanmiyorum gerci, cünkü Steam'den aldigim bir oyunu ayni sekilde orada da etkinlestirebilmem lazim. Bildiginiz üzere Crysis 1'de Origin zorunlulugu yok.
Sorun yasayanlar direkt Steam Destek ile iletisime gecsin. Bir de siz deneyin sansinizi.
Arkadaşlar, destek ekibi benimle iletisime gecti ve oyunun anahtarini verdi. Yalniz oyun anahtarini etkinlestirince yine hata veriyor ve kabul etmiyor.
Ben oyunu daha önce Origin'e eklemistim. Bununla alakali olacagini sanmiyorum gerci, cünkü Steam'den aldigim bir oyunu ayni sekilde orada da etkinlestirebilmem lazim. Bildiginiz üzere Crysis 1'de Origin zorunlulugu yok.
Sorun yasayanlar direkt Steam destek ile iletisime gecsin. Bir de siz deneyin sansinizi.