Crysis CD Key istiyor

TheEfialtis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar EA Play ile Crysis aldım oyunu açtığımda CD Key istiyor. CD Key'i almaya çalışıyorum ancak anahtar isteniyor sekmesinde kalıyor. Origin hesabı da oluşturdum arkada açık ama CD Key ekranı hep aynı kalıyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 1.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 276
  • 2.png
    235,5 KB · Görüntüleme: 265
  • 3.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 249

Oyunu silip tekrar yükledim. CD Key yine gelmiyor ancak oyunu açtığımda CD Key'i yazmam gereken yerde zaten bir Key yazılı olarak açılıyor. Ama tamama basıyorum oyunu açmıyor o ekran tekrar geliyor ne garip bir olay bu böyle :/

Şimdi de bu kodu Origin'e giriyorum ama bu kod Dead Space'e ait olarak görünüyor...

Steam'den şöyle bir geri dönüş aldım:
Hello,

No CD Key is included with Steam purchases of Crysis or medal of Honor.

All purchases made through Steam are registered to your Steam account. You will not be required to install with an installation disc(s) or enter a CD Key at any point in time while using Crysis or medal of Honor when purchased directly through Steam.

If you are having issues trying to register these games, you will need to contact the Game's Support directly, the EA Support will be able to assist you with both Games.

You can reach Crysis Support by using the information from the Official Support section here.
EA ile uğraşayım mı crackli mi indireyimi bilemedim

Dalga geciyorlar bizimle. Ciddiyim. Bana yazdiklari mesaj ise su sekilde;

"Hi there,

Keys are no longer available for this title, and some other EA titles. A more permanent fix is being worked on, but if you need access to the game for the time being you will need to reach out to EA support for assistance. They will be able to verify your ownership and grant you access.

If you have an unrelated issue please reply here and I'll be happy to help."

Simdi "keys are no longer available" diyorsa, demek ki anahtari vardi ki böyle bir sey diyor. Kaldi ki oyuna sag tiklayinca zaten CD anahtarini göster secenegi cikiyor, fakat anahtari göstermiyor. Verdikleri anahtar da calismiyor, cünkü oyun kabul etmiyor.

Ikinci ise "a more permanent fix is being worked on" diyor. Madem ortada sorun yok, neyi cözmeye calisiyorlar?

You will not be required to install with an installation disc(s) or enter a CD Key at any point in time while using Crysis or medal of Honor when purchased directly through Steam.

Yahu madem anahtara gerek yok, biz ne diye ugrasiyoruz? Sacmaliyorlar resmen.

Son düzenleme:

Uğraşmaya değmez artık crackli indireceğim.

Biraz geç kaldım farkındayım ama zamanında çözümünü rehberimde paylaşmıştım. Hala ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…