SpeedQued Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 19 16 Şubat 2021 #1 Bundan önce cmdlinextlnstaller güvenliğiniz için engellendi diye bir hata alıyorum ve hatanın sorununu bulamadım.
Bundan önce cmdlinextlnstaller güvenliğiniz için engellendi diye bir hata alıyorum ve hatanın sorununu bulamadım.
ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 SpeedQued dedi: Eki Görüntüle 882509 Bundan önce cmdlinextlnstaller diye bir hata alıyorum ve hatanın sorununu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'dan dolayı muhtemelen Defender'ı kapatıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
SpeedQued dedi: Eki Görüntüle 882509 Bundan önce cmdlinextlnstaller diye bir hata alıyorum ve hatanın sorununu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'dan dolayı muhtemelen Defender'ı kapatıp tekrar deneyin.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 16 Şubat 2021 #3 EA Play 5TL olunca böyle bir hata oluştu galiba ben aralıkta EA Play aldığımda bir sorun olmamıştı. Artı 0 Eksi
ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 278101 dedi: EA Play 5TL olunca böyle bir hata oluştu galiba ben aralıkta EA Play aldığımda bir sorun olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çünkü bende daha önceden Windows Defender'dan dolayı başka bir uygulamada güvenliğiniz için engellendi hatasını almıştım. Artı 0 Eksi
278101 dedi: EA Play 5TL olunca böyle bir hata oluştu galiba ben aralıkta EA Play aldığımda bir sorun olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çünkü bende daha önceden Windows Defender'dan dolayı başka bir uygulamada güvenliğiniz için engellendi hatasını almıştım.
KS KS SpeedQued Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 19 16 Şubat 2021 #5 ıLoveBhop dedi: Windows Defender'dan dolayı muhtemelen Defender'ı kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten defenderı kapattım ama hala böyle bi sıkıntı aldım Artı 0 Eksi
ıLoveBhop dedi: Windows Defender'dan dolayı muhtemelen Defender'ı kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten defenderı kapattım ama hala böyle bi sıkıntı aldım
ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #6 SpeedQued dedi: Zaten Defender'ı kapattım ama hala böyle bir sıkıntı aldım. Genişletmek için tıkla... Ekran resmindeki hatayı mı alıyorsunuz? Çünkü başlıkta yazdığınızla bu farklı da ondan sordum. Artı 0 Eksi
SpeedQued dedi: Zaten Defender'ı kapattım ama hala böyle bir sıkıntı aldım. Genişletmek için tıkla... Ekran resmindeki hatayı mı alıyorsunuz? Çünkü başlıkta yazdığınızla bu farklı da ondan sordum.
KS KS SpeedQued Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 19 16 Şubat 2021 #7 ıLoveBhop dedi: Ekran resmindeki hatayı mı alıyorsunuz? Çünkü başlıkta yazdığınızla bu farklı da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... cmdlinextlnstaller güvenliğiniz için engellendi bunu alıyorum sonrada o geliyor Artı 0 Eksi
ıLoveBhop dedi: Ekran resmindeki hatayı mı alıyorsunuz? Çünkü başlıkta yazdığınızla bu farklı da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... cmdlinextlnstaller güvenliğiniz için engellendi bunu alıyorum sonrada o geliyor
ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #8 SpeedQued dedi: Cmdlinextlnstaller güvenliğiniz için engellendi bunu alıyorum sonrada o geliyor. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun üstüne gelip sağ tık yap orada CD Key tarzında bir seçenek var ona tıkla orada çıkan kodu oraya yapıştır ve done de. Artı 0 Eksi
SpeedQued dedi: Cmdlinextlnstaller güvenliğiniz için engellendi bunu alıyorum sonrada o geliyor. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun üstüne gelip sağ tık yap orada CD Key tarzında bir seçenek var ona tıkla orada çıkan kodu oraya yapıştır ve done de.