advısory Hectopat Katılım 19 Şubat 2014 Mesajlar 245 29 Temmuz 2015 #21 Tüm bunların sebebi oyunun hikâyesine klafayı takman. Buna kulaklıkla ve loş ortamda eklenirse rüalar kaçınılmaz olur. :d
Tüm bunların sebebi oyunun hikâyesine klafayı takman. Buna kulaklıkla ve loş ortamda eklenirse rüalar kaçınılmaz olur. :d
stillwerise44 Megapat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 453 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #22 advısory dedi: Tüm bunların sebebi oyunun hikâyesine kafayı takman. Buna kulaklıkla ve loş ortamda eklenirse rüyalar kaçınılmaz olur. :d Genişletmek için tıkla... İyide dediğim gibi Nomad'a ne olduğu beynimi yiyor .
advısory dedi: Tüm bunların sebebi oyunun hikâyesine kafayı takman. Buna kulaklıkla ve loş ortamda eklenirse rüyalar kaçınılmaz olur. :d Genişletmek için tıkla... İyide dediğim gibi Nomad'a ne olduğu beynimi yiyor .
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Temmuz 2015 #23 Ben korktuğum oyunlarda mehter marşı açardım o beni cesaretlendirirdi.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 31 Temmuz 2015 #24 stillwerise44 dedi: İyide dediğim gibi Nomad'a ne olduğu beynimi yiyor . Genişletmek için tıkla... Yaşın küçükse böyle durumlar olması normal.
stillwerise44 dedi: İyide dediğim gibi Nomad'a ne olduğu beynimi yiyor . Genişletmek için tıkla... Yaşın küçükse böyle durumlar olması normal.