Eyvalllah adamın dibisin kralOrigin'den ödemeler kısmına girip kod aktifleştirme yerine bu kodu yazdığınızda oyun kütüphanenize eklenecek
Eki Görüntüle 860329Eki Görüntüle 860330.
Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için.Hata veriyor derken ne hatası alıyorsunuz?
Origin'den ödemeler kısmına girip kod aktifleştirme yerine bu kodu yazdığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.
Eki Görüntüle 860329Eki Görüntüle 860330.
Oyunu açmaya çalıştığınızda önünüze çıkacaktır.Hocam ben tam anlamadım bu aktivasyon koduna nereden ulaşabilirim?
Oyunu açmaya çalıştığınızda önünüze çıkacaktır.
Oyunu açmaya çalıştığınızda önünüze çıkacaktır.
Aşağıdaki rehber adımlarını takip edin lütfen.Hocam aynı sorun bende de var oyunu açtığımda arkadaşın ekran görüntüsünde gösterdiği gibi bir hatayla karşılaşıyorum EA üyeliğini Steam üzerinden aldım ve dediğin önerinizi anlamadım yardımcı olurumsunuz?
merhabalar dediğiniz gibi olay bende de oldu ama sizin dediğiniz yöntemi denediğimde bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim hata tekrar deneyin diyorOrigin'den ödemeler kısmına girip kod aktifleştirme yerine bu kodu yazdığınızda oyun kütüphanenize eklenecek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.