Crysis Remastered alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapay zeka geliştirilmişse, biraz daha zorlaştırılmışsa alınabilir. Crysis 1 güzel bir oyun ormanda özgürce dolaşabiliyorsunuz, insana tuhaf bir his veriyor.

Sistemim kısaca i3-9100F, 16 GB RAM, RX 590 olmasına rağmen Crysis 1 Ultra ayarlarda 70-80 FPS değer verdiğini görünce Remastered alsam mı diye bende düşünüyorum evet. :D Ben oyun çıktıktan bir süre sonra incelemesine bakarak almayı düşünüyorum.

Crysis çok kolay bir oyun düşman asker sayısı çok az. Orneğin şöyle yapabilirlerdi bir askeri birliğe gidiyorsunuz orada fark edilmeden görevi yapmanız gerekiyor tam 2 bin asker onlarca tank helikopter var. Goreviniz gizli bir silahı ele geçirmek ama silah çok guvenlikli dev bir binada saklanıyor iceride yuzlerce asker dısarida yuzlerce asker var, zor bela silahın bulundugu odaya giriyorsunuz ve silahı alırken alarm ötüyor ve sizi fark ediyorlar siz iceride yuzlerce asker ile çatışıp dışarı çıkıyorsunuz odane dısarda sizi yuzlerce asker bekliyor, kaçmaya çalışıyorsunuz ama sizi izliyorlar ormanda askerlerle, tanklarla, helikopterlerle kıyasıya bir çatışma içindesiniz, ufbee ne süper olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı