Çözüldü Crysis Remastered kayıt dosyaları nasıl yedeklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir.Han

Decapat
Merhaba Technopat sosyal üyeleri,
Birkaç gün önce daha önce Steam'den aldığım Crysis Remastered oyununu oynamaya başladım. Oyunu ilk açtığımda birkaç ayar yaptım ve oyuna başladım. Herhangi bir problem olmadan oyun başladı ve 2 saat oynadım ve oyundan çıktım. Ertesi gün girdiğimde oyun beni bayağı bir geriden başlattı ve aynı bölümü yeniden oynamak zorunda kaldım. Üstelik ben tekrar oynamak zorunda kaldığım bölümü zaten başarılı bir şekilde geçmiştim. Bu oyunun checkpoint sistemi beni sinir etti artı olarak öldüğümüz zaman da çok geriden başlatıyor. Sanırsam bu oyunda Steam Cloud özelliği de yok, olası risklere karşı her seferinde kayıt almam gerekiyor ama save nerede bulamadım, internette araştırdım fakat sorunum çözülmedi. Steam'den oyun dosyalarını yedekleme özelliğini kullandım ama ben sadece save dosyasını yedeklemek istiyorum tüm oyunu değil.

Çözüm
Şuralara bakabilirsin:

Windows %USERPROFILE%\Saved Games\CrysisRemastered\SaveGames
Steam Play (Linux) <SteamLibrary-folder>/steamapps/compatdata/1715130/pfx/

Konsol oyuncu kafası Check Point sistemine döndü malesef, manuel/elle kaydetme yok. Ama tabi kolaylaştırıldı oyun ilk PC versiyonuna göre, o yüzden halledebilirsin konsolcu olmadığın için.

1761847682143.png
Şuralara bakabilirsin:

Konsol oyuncu kafası Check Point sistemine döndü malesef, manuel/elle kaydetme yok. Ama tabi kolaylaştırıldı oyun ilk PC versiyonuna göre, o yüzden halledebilirsin konsolcu olmadığın için.

1761847682143.png

Çözüm
Şuralara bakabilirsin:

Eki Görüntüle 2595971

Sanırım bu konumdan bahsediyorsunuz, buradaki dosyaları yedeklemem yeterli değil mi? Boyutu neden az bu normal mi?

1761851490630.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu konumdan bahsediyorsunuz, buradaki dosyaları yedeklemem yeterli değil mi? Boyutu neden az bu normal değil mi?

Eki Görüntüle 2595998
Evet çözüldü durum. Yedekleyebilirsin, oyunda onlar olmadığı için tekrar aynı isimlerle yazabilir, yedeklerin karışabilir, dikkat et.

Crysis'te küçük olması çok normal, 3205293 tane silah ve ekipman taşımıyorsun ya da evin otomobilin v.b yok kaydedilecek.

Kolay gelsin.

Evet çözüldü durum. Yedekleyebilirsin, oyunda onlar olmadığı için tekrar aynı isimlerle yazabilir, yedeklerin karışabilir, dikkat et.

Crysis'te küçük olması çok normal, 3205293 tane silah ve ekipman taşımıyorsun ya da evin otomobilin v.b yok kaydedilecek.

Kolay gelsin.
Teşekkürler, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı