Crysis Remastered serisi alınır mı?

galaforce

Centipat
Daha fazla  
Epic Games'te 47 TL inen Crysis Remastered Trilogy almaya değer mi sizce? Daha önce birtirdiğim oyunlar Assassin's Creed Origins. Hitman World of Assassination gibi oyunlar. Gerçekçi hikayeli oyunları oynuyorum, sizce bana hitap eder mi Crysis serisi?

Hocam Crysis 1 Remastered oynuyorum şu an 1 günde 4-5 saat oynadım yarıladım oyunu OLED 2K ekranda oynuyorum muazzam ötesi 2008 de çıkan oyunun bu kadar sarması özellikle hikayesi seslendirmeleri çok iyi tavsiye ederim.

Hocam maddi durum konusunda sıkıntım yok. Benim burada sormak istediğim şey bu oyun hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa tavsiyesini almak.
Türkçe dublaj olması nedeniyle bile alınması gereken oyun diye düşünüyorum. Alfa sef bölümleri biraz sıkıyordu beni ama sen sevebilirsin belki bilemem. Youtube dan videolarına bakmanı öneririm.

Son düzenleme:
Hocam maddi durum konusunda sıkıntım yok. Benim burada sormak istediğim şey bu oyun hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa tavsiyesini almak.

Tüm oyunları araliksiz oynayıp bitirdim en çok da Crysis1 sarmisti.

İlk çıktığında bitirmiştim, Remastered çıktıktan sonra 3'ünü tekrar bitirdim. İlk çıktığında liseye gidiyordum gece rüyalarıma giriyordu oyun 😃. O yüzden bende yeri ayrıdır tarafsız bir yorum değil benimki.

Hocam Crysis 1 Remastered oynuyorum şu an 1 günde 4-5 saat oynadım yarıladım oyunu OLED 2K ekranda oynuyorum muazzam ötesi 2008 de çıkan oyunun bu kadar sarması özellikle hikayesi seslendirmeleri çok iyi tavsiye ederim.

Türkçe dublaj olması nedeniyle bile alınması gereken oyun diye düşünüyorum. Alfa sef bölümleri biraz sıkıyordu beni ama sen sevebilirsin belki bilemem. YouTube'dan videolarına bakmanı öneririm.

Tüm oyunları araliksiz oynayıp bitirdim en çok da Crysis1 sarmisti.

İlk çıktığında bitirmiştim, Remastered çıktıktan sonra 3'ünü tekrar bitirdim. İlk çıktığında liseye gidiyordum gece rüyalarıma giriyordu oyun 😃. O yüzden bende yeri ayrıdır tarafsız bir yorum değil benimki.

Çok güzel bir seri 3-4 kere bitirdim. Tavsiye ederim alınır.

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Oyunu almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı