Oyun Crysis Remastered trilogy 51 TL

Oyun bence Crytek bir açıklama yapmadan zamlanmaz. Paradox'un yaptığı gibi bir açıklama yaparlar zam yapacağız şeklinde. O yüzden sırf zam yiyecek diye alanların almasını tavsiye etmiyorum. Oyunun size ne sunduğunu bilerek oyunu alın.
 
Serinin üçüncü oyunu, ikinci oyununun devamıydı. Üçüncü oyununda ekstra bir şey olarak yay vardı zaten. Üçüncü oyununda birkaç değişiklik daha olsaydı daha ayrı bir boyut bence katabilirdi.
maalesef yapımı kısa sürdü hocam. crytekde değil suçta. yine klasik ea games zorunluluğu. oyunu elken çıkartın dediler. bide online e yönelin dediler. crytek ozaman homefront un isim haklarını satın almıştı. o yüzden homefront a odaklandı bi bölüm. ondan dolayı.
 
Biliyorum hocam da keşke öyle olmasaydı, gene de sağlık olsun diyorum. Oyunu uzun tutmak adına bir Far Cry faciası çıkabilirdi oyunda, buna da şükür diyelim :D

Ayn hocam. Kısa olmasına rağmen. Crysis 3 yine başarılı. Ve bir o kadar iyi bir oyundu bence.
Artık 4 oyunda serbestler. hiçbir baskı olmadan geliştirecekler. bakalım inşAllah Crysis 4 ile toparlayacaklar.
 
Botlarının çok kötü olduğu söyleniyor. Gerçekten de öyle mi? Üstelik, hikayesinin ve optimizasyonunun da berbat olduğunu söyleyenler var. Özellikle 1. oyunun Remasteredi için.

Beğenmedim atanlara not: Sadece soru sormuştum. İfade atmak yerine sorularımı cevaplasanız nasıl olur? :D

@Emir M. @konur43
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı