Crysis serisi nasıldır?

Mükemmel seridir. Benim hayatımda oynadığım ilk oyun olduğu için yeri çok ayrıdır. Hikayesi;

Crysis 'teki olaylar Kuzey Kore sahili yakınlarında bulunan adada antik bir uzaylı mekiği keşfedildiği 2020 yılı gelecek kurgusu içerisinde gelişmektedir.[20] Tek oyunculu mücadele bölümü Nomad lakaplı Birleşik Devletler Delta ekibinde görev yapmakta olan Jake Dunn adında bir askerin rolünü takdim etmektedir.

Fakat oyun 2. ve 3. oyununda çok hikayesi çok dağılmaya başlıyor onu söyleyeyim.
Evet hocam özellikle 3. oyunda.

Crysis serisi bence muhteşemdir. Yani ilk oyun çıktığı zamanları hatırlıyorum da o günden neredeyse şu zamanlara kadar Crysis kaldıran bilgisayara üst düzey bir bilgisayar şeklinde bakılıyordu. Bilgisayar kaliteleri Crysis ile ölçüldüğü dönemler vardı. :D Sanırım halen bile yeni bir ekran kartı çıksa o ekran kartında mutlaka Crysis test ediliyordur.

Öncelikle Crysis en sevdiğim oyun serisidir ve çıktığı zamanlar kasa kasa oynadığım ilk oyundur.Dönemine göre grafikleri çok üst seviyeydi ve hala geri kalmış değil özellikle 3. Oyun hala çok çok iyi.Mekanikler gayet keyifli giysinin özelliklerini kullanarak düşmanları predatör gibi avlamak zevkli oluyor.Oyun içerisinde çeşitli silahlar mevcut.Gelelim hikaye kısmına.Aslında Crysis'in hikayesi çok iyidir ama anlatım konusunda biraz sıkıntılı olduğundan çoğu kişi anlayamadığı için hikayeye kötü derler.1. Oyunun hikayesi dümdüz klişe bir hikaye fakat 2. Oyunda senarist değişince oyun tamamen bilim-kurguya dönüyor.2. Oyun bittiğinde kafamızda birsürü soru işareti bırakıyor bunlar da 3 oyunda tamamlanıyor.Açıkçası bana göre Crysis'in en iyi yanı hikayesidir(anlayabilene).

Mükemmel seridir. Benim hayatımda oynadığım ilk oyun olduğu için yeri çok ayrıdır. Hikayesi;

Crysis'teki olaylar Kuzey Kore sahili yakınlarında bulunan adada antik bir uzaylı mekiği keşfedildiği 2020 yılı gelecek kurgusu içerisinde gelişmektedir.[20] Tek oyunculu mücadele bölümü nomad lakaplı Birleşik Devletler Delta ekibinde görev yapmakta olan jake dunn adında bir askerin rolünü takdim etmektedir.

Fakat oyun 2. ve 3. oyununda hikayesi çok dağılmaya başlıyor onu söyleyeyim.

Crysis 1 ve devamı Crysis warhead güzel ama nedense Crysis 2 ve 3 pek sarmamıştı beni.

Crysis serisi oynayıp oynayabileceğin en iyi bilim kurgu hikayelerinden birine sahip. Hikayesini tam olarak anlayabilmen için her sahnede karakterlerin repliklerine ince düşünmen lazım. Hikayesini beğenmeyen ya anlamamıştır ya da bilim kurgu sevmiyordur. Mekanikleri de çok güzel ve güncel hissettiriyor hala.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı