Crysis serisi neden bitirilmeli?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Evet arkadaşlar en büyük etkenin Türkçe dublaj olduğunu biliyorum ama hikayesi falan ilgi çekici mi? Hayatımda CoD'un tüm serisini bitirmeme rağmen Crysis'i hiç oynamadım.

Sana şöyle diyeyim Crysis'te bölümlerde "Adamları vur geç" mantığından çok zırhın teknolojilerini kullanarak (gizlilik zırh vs. ) Geçmeye çalışıyorsunuz. Zırhı sürekli sizden almak istemeleri ve zırhın sadece sizde olması size ayrı bir zevk veriyor. Bence kesinlikle oynamalısınız.

NOT: Şu an Crysis 2 tekrar bitirdim ve 3'e başladım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk iki oyununu oynadıktan sonra üçüncü oyunu için DX11 destekleyen bir ekran kartım olmadığı için hiç oynayamamıştım o dönem. Neden oynamalısınız sorusuna gelirsek. Oyun Türk yapımı. Hikayesi baya güzel. Türkçe yama yapıp Türkçe seslendirmeler ile oynayabiliyorsunuz. Grafikleri hala bazı günümüz oyunlarına kafa tutar.

Ya bir kere o açık dünya hissiyatını süper nanogiysi güçleri ile birleştirdiğin zaman ortaya just causeumsu bir hissiyat ortaya çıkıyor. Ana hikaye ne kadar klişe uzaylı istilası olsa da onu işleyişleri ve ses sanaçlılarının oyunda vermiş olduğu karakter ruhları çok iyi. Onun dışında Crysis 2 de polat alemdarı seslendiren abinin küfür ettiğini duymak bile bir + sayılır.

Hey gidi Cevat Yerli..

Zamanında bilgisayar sistemlerini zorlayan oyunlardan biri. İlk oyunu için tabi. Güzel oyundur film tadında ilk 3 seriyi oynayın.

Hikaye bir seriden oluşuyor serinin hikayesi çok tatmin edici oyun zamanın en iyi grafiklerine sahip oyunu kendi fikrim, geçenlerde yine bitirdim seriyi ve son iki oyunun grafikleri bana hiç eski bir oyun oynuyormuşum hissiyatı yaşatmadı, 7 sene olacak neredeyse 3. Oyunun grafikleri hala bir çok oyundan iyi senaryo olarak en zayıfı olsada, ayrıca hiç bi oyunda yaşamadığın bir deneyim oyun Türkçe dublaj ve baya üst seviye bir dublajı var Hargreave'nin replikleri çoğu holywood filmine kafa atar laz askeride unutmamak lazım herkesin favorisidir muhtemelen :)
Özetle crysis serisini oynamayan çok şey kaybeder ben araya bir kaç sene girdikçe girip tekrar tekrar bitiriyorum seriyi. Hatta arada anlatılmayan kısımlar var oraları da çizgi romanlarını okuyarak tamamla seriyi bitirdikten sonra sana önerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı