Crysis serisi oynanır mı?

Türkçe dil desteği var, COD Advanced Warfare ve Infinite Warfare'ye benzer bir oyun, COD kadar iyi değil ama yine de oynanır.

Enis cherryson'a bayıldım.

Oyunlar Enis'in incelemeleri üzerine bayağı güncelleme aldılar hocam. İlk başta optimize sorunluydular ama artık bayağı iyiler, sorun da yok. Üstelik Remastered'lar da oyunun işlemci kullanımı vs iyileştirilmiş durumda ve güncel sistemlere de iyi adapte edilmiş. Normal sürümlerde 4 çekirdek ve üzeri işlemcilerde oynamak için sistem kararlılığını etkileyen işlemler yapmakta gerekiyor hani belirteyim yine siz bilirsiniz.

Sıralama:

Crysis 1, Crysis: Warhead, Crysis 2, Crysis 3 ve son olarak seneye çıkmasını beklediğimiz 4.

1 ve Warhead kesin öneririm. Onun dışında diğerlerini pek de severek oynamadım.

Anladım, bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Enis bazen büyük etkiler yaratabiliyor ama geliştiricilerin oyunu düzeltmesi de belki de sırf bu ağır eleştirilerden dolayıdır. Zaten şu anki sistemim bayağı patates, oynayamam ama oyunun düzeltilmesi iyi olmuş, sistem toplarsam Remastered serisi aklımda olacak.

Hepsini oynadım ama birinci oyunu benim için efsaneler arasındadır, defalarca bitirmiştirim. Aynı hisler Far Cry 1 içinde geçerlidir. Far Cry 1'i de 30 kere falan bitirmiştirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…