Enis cherryson'a bayıldım.Enis cherryson bu Remastered serisini değerlendirmişti de gördüğüm kadarıyla adamlar sadece kontrast ayarlarını yükseltip, biraz daha canlı renkler koyup Remastered oyun yaptık reklamı yapıyordu. Hatta bazı fizikler ve animasyonlar orijinal oyundakine göre daha kötüydü. Bayağı oldu bu videoyu izleyeli, zamanla değişim oldu mu? Değişim olmadıysa oynamaya değeceğini düşünmüyorum çünkü.
Enis cherryson bu Remastered serisini değerlendirmişti de gördüğüm kadarıyla adamlar sadece kontrast ayarlarını yükseltip, biraz daha canlı renkler koyup Remastered oyun yaptık reklamı yapıyordu. Hatta bazı fizikler ve animasyonlar orijinal oyundakine göre daha kötüydü. Bayağı oldu bu videoyu izleyeli, zamanla değişim oldu mu? Değişim olmadıysa oynamaya değeceğini düşünmüyorum çünkü.
Oyunlar Enis'in incelemeleri üzerine bayağı güncelleme aldılar hocam. İlk başta optimize sorunluydular ama artık bayağı iyiler, sorun da yok. Üstelik Remastered'lar da oyunun işlemci kullanımı vs iyileştirilmiş durumda ve güncel sistemlere de iyi adapte edilmiş. Normal sürümlerde 4 çekirdek ve üzeri işlemcilerde oynamak için sistem kararlılığını etkileyen işlemler yapmakta gerekiyor hani belirteyim yine siz bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.