Crysis Warhead crysis 1 mi oluyor?

• Konuyu başlatan Yigit Memcer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.241
Crysis Warhead devam paketi gibidir. Pyscho nun bizden ayrıldığı bölümden sonrasını oynuyoruz. Crysis 1 demişken canım çekti.

Crysis serisi uzun hikayeli bir oyun değil. Call of Duty serisi oyununda eğer 1 ve 2 oyunu oynamazsan hikayeyi anlayamazsın ama bu seride öyle bir şey yok.

Crysis serisi uzun hikayeli bir oyun değil. Call of Duty serisi oyununda eğer 1 ve 2 oyunu oynamazsan hikayeyi anlayamazsın ama bu seride öyle bir şey yok.

Alakası yok. Hikayeden kopuk bir şekilde oynarsın. Önceki Crysis'leri oynamayıp 2'yi oynarsan hikayeyi tamamen anlamayazsın sadece düz mantık kavrarsın öylede oyunun tadı kalmaz zaten.

Neden hortlatmayayım? Öyle bir kural mı var?

Bende hortlatmış olacağım konuyu ama, hocam orada ortalam 5 yıl önce açılmış konulara veya daha fazla yıl geçmiş olan konulara yeni konu açın diye bir uyarı oluyordu sarı şekilde olması lazım. Yani adamlar daha ne yazabilir konuları hortlatmayı hoş karşılamamayla alakalı.

ben 3 oyunu 2 el dvd aldım ama içindeki kod kulanılış başka e postaya entegre edildiği için kulanulmuş diyor vede oyunu kuramıyorum kursam sorunu çözerim yaparım ama yeni kodmu almam gerkeiyor 1 ve 2 oyunda kuruluyo bunda niye böyle kod kulanmadan oyunu kuramazmıyım bilen biri cevap yazssın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı