Crysis Warhead çalışmayı durdurdu hatası

Crack linki atamıyoruz malesef, kendin bulup indireceksin. ;)

Sana tavsiyem biraz daha güvenilir siteden indir oyunu, aslında korsan oyun paylaşan sitelerin hiç biri güvenilir değil. Ancak diğerlerine nazaran Torrent Oyun biraz daha güvenilir.

Daha önce indirdiğim bütün oyunlar sorunsuz açıldı.

Oyun Cehenneminden kesinlikle uzak dur, daha önce Torrent Oyunu tanımadan önce oyun indirme sitesi olarak orayı seçmiştim ancak şimdiye kadar 5-6 tane oyun indirdiysem sadece 1 tanesi çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim oyun orjinal indirimde Crysis;Crysis Warhead, Crysis Wars ve Crysis2 Max Ediition aldım Crysis Warhead ve Crysis Wars'da EA logosu Gözükürken Çalışmayı Durdurdu Hatası veriyor. Diğer iki oyunda problem yok. Yardım ederseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim oyun orjinal indirimde Crysis;Crysis Warhead, Crysis Wars ve Crysis2 Max Ediition aldım Crysis Warhead ve Crysis Wars'da EA logosu Gözükürken Çalışmayı Durdurdu Hatası veriyor. Diğer iki oyunda problem yok. Yardım ederseniz sevinirim
Problemimi çözdüm ben orjinal oyunu Crackladım
Nasıl yaptım: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common dosyalarından Crysis Warhead' kopyaladım ve masaüstüme yapıştırdım. Oradan crack'ledim ve oyuna sorunsuz şekilde girdim şuan 2018'deyiz. Belki gelecekte steam oyun dosyalarını şifrelerse ne yazıkki artık bu çözüm de olmayacak ama korsan oyunların ciddi bir şekilde önüne geçilebilir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı