Crystal 5A APU sistem alınır mı?

zendszn

Zeptopat
Merhaba, sadece Valorant, CS2, LoL gibi oyunlar oynayacağım. Onun için bu sistemi almayı düşündüm, bütçem de bu sistemin fiyatı civarında. Saydığım oyunlarda 150-200 FPS alması benim için yeterli. Bu sistem alınır mı? Bazı parçaları değişmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız minimum sistem bu tarz olsun bence.
Not: Bu tarz bir kasa alacaksanız F/P sistem çıkınca alın.
Örneğin Vatan'da 11 Kasım'da RTX 4060 sistem 16K'ya satıldı.
20K'Ya DDR5 RTX 4060'lı sistemler geliyor arada ya da 23-24kya 4060 Ti DDR5
Hocam bütçemi aşıyor maalesef. Biraz gezinirken Energy 3A sistemine denk geldim. İşlemciyi 5600 olarak değiştirip onu alsam nasıl olur?

Hocam bütçemi aşıyor maalesef. Biraz gezinirken Energy 3A sistemine denk geldim. İşlemciyi 5600 olarak değiştirip onu alsam nasıl olur?

Bu konularda acemi olduğum için yanlış yönlendirmek istemem fakat forumlarda okuduğum kadarı ile 0 RX 580 vb. sistemler önerilmiyor. Bilginize
Bütçe konusunda sıkıntı yaşıyorsanız vatan 3 ay peşin taksit yapıyor.
Güzel bir sistem denk gelirse yeni yıla kadar almaya çalışın bence.
Şu an bütçeniz yok ama elinizdeki bütçe ile ilk 2 ayın taksitlerini ödersiniz.
3 ay da 3. ayın taksidi için de para biriktirebilirsiniz belki.

Hocam bütçemi aşıyor maalesef. Biraz gezinirken energy 3A sistemine denk geldim. İşlemciyi 5600 olarak değiştirip onu alsam nasıl olur?

Bu sistemdeki ekran kartı sıfır değil hocam. Üretimi yıllar önceden bitmiş bir ekran kartını revize edip satıyorlar. Arkadaşın attığı sistem gayet güzel fiyatına göre. Sizin attığınızdan biraz fazla oluyor eğer bütçe çıkabilirse gayet güzel bir tercih olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı