İçinde bir sürü fotoğraf ve anının olduğu harddiske bakmak için bilgisayara taktım ve sağlığına bakmak aklıma geldi. Ama bunları gördüm. Tam olarak ne anlama geliyor?
Kararsız sektör gözüküyor hocam halen. Bakalım orası azalacak mı ilerleyecek mi? Şimdilik yapacak bir şey kalmadı. Düzenli takip edin o kısmı. Bir sorun olursa bize bildirin.
Kararsız sektör gözüküyor hocam halen. Bakalım orası azalacak mı ilerleyecek mi? Şimdilik yapacak bir şey kalmadı. Düzenli takip edin o kısmı. Bir sorun olursa bize bildirin.
Current Pending Sector değerini, Reallocted Sectors Count ve Reallocation Event Count değerlerini takip edin. Değişim olursa S.M.A.R.T. değerlerini tekrardan paylaşırsınız.
Bu disk taşınabilir disk mi? Taşınabilir disklerde kararsız sektörler daha hızlı oluşuyor. Bir tane Samsung diskte 21 bin tane vardı. Low Level format attığı zaman arkadaş sektörlerin bozuk olmadığı ortaya çıktı.
Taşınabilir disklerde kararsız sektörler daha hızlı oluşuyor. Bir tane Samsung diskte 21 bin tane vardı. Low Level format attığı zaman arkadaş sektörlerin bozuk olmadığı ortaya çıktı.
O zaman o sektörlerin sayısı büyük ihtimalle artmaya devam edecektir. Kararsız sektörlerdeki verilerde bozulmuş oluyor. Artarlarsa verilerinizde bozulmalar yaşayabilirsiniz.
İçinde bir sürü fotoğraf ve anının olduğu harddiske bakmak için bilgisayara taktım ve sağlığına bakmak aklıma geldi. Ama bunları gördüm. Tam olarak ne anlama geliyor? Eki Görüntüle 941717 Eki Görüntüle 941718
Var. Normal biçimlendirmede düzeltiyor. Sektörlere sıfır yazıldığı için. Ama hızlı biçimlendirme yaparsanız düzelmez. Sadece sektörler yazılabilir olur.
Var. Normal biçimlendirmede düzeltiyor. Sektörlere sıfır yazıldığı için. Ama hızlı biçimlendirme yaparsanız düzelmez. Sadece sektörler yazılabilir olur.