Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 İçinde bir sürü fotoğraf ve anının olduğu harddiske bakmak için bilgisayara taktım ve sağlığına bakmak aklıma geldi. Ama bunları gördüm. Tam olarak ne anlama geliyor?
İçinde bir sürü fotoğraf ve anının olduğu harddiske bakmak için bilgisayara taktım ve sağlığına bakmak aklıma geldi. Ama bunları gördüm. Tam olarak ne anlama geliyor?
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 26 Mart 2021 #31 Erdem32146 dedi: Bütün çocukluğum o harddiskin içinde . Riske atılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Normal biçimlendirme dediğiniz Windows üzerinden yapılan biçimlendirme değil mi? Genişletmek için tıkla... Harddisk yerine flash disk ya da Google Drive. Artı 0 Eksi
Erdem32146 dedi: Bütün çocukluğum o harddiskin içinde . Riske atılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Normal biçimlendirme dediğiniz Windows üzerinden yapılan biçimlendirme değil mi? Genişletmek için tıkla... Harddisk yerine flash disk ya da Google Drive.