Burada da normal geldi. Ben cidden hiç bir şey anlayamadım. Çok garip. Gerçi bu disk 10 senesinin 6 senesini uyuyarak geçirdi. Hiç çalışmadı yani 6 sene boyunca.
Burada da normal geldi. Ben cidden hiç bir şey anlayamadım. Çok garip. Gerçi bu disk 10 senesinin 6 senesini uyuyarak geçirdi. Hiç çalışmadı yani 6 sene boyunca.
Sadece bad sector olsaydı Low level format atıp kullanmaya devam edebilirdiniz; sayısı az çünkü, kurtulacağını düşünüyorum. Ama diskten sesler geliyorsa muhtemelen iğne kafası arızası var. Bad sectorleri düzeltseniz de yeniden oluşmaya devam edecek.
Yaptırabiliyorsanız tamir ettirin ama değer mi, sizin bileceğiniz iş. Yeni disk almakta fayda var, o diskten daha hayır gelmez bence.
Bir benchmark yapayım dedim her çizgi ilerlediğinde rezalet bir ses çıkıyordu. Daha fazla dayanamadım durdurdum. Eski sistemimde aktif kullanıyordum. GTA 5 de dehşet droplar girerdi zaten. 1 Sene önce bu kadar fazla değildi ne yazık ki.
HD Tune 8 tane bad sector buldu demişsiniz. Bu yüzden oluyor olabilir.
Diskte çok önemli verileriniz yoksa uzun biçimlendirme yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz varsa HDD Regenerator'u denersiniz.
HD Tune 8 tane bad sector buldu demişsiniz. Bu yüzden oluyor olabilir.
Diskte çok önemli verileriniz yoksa uzun biçimlendirme yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz varsa HDD Regenerator'u denersiniz.