Merhabalar. Windows 10 2004 sürümü ağustos ayında benim PC'de fare arada bir takılıyor. Bazen de aniden donmalar meydana geliyor, ilk defa bu programı kullanıyorum ve sonuçları sizinle paylaşmak istedim, iyi midir kötü müdür yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem özelliklerim NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB Intel i7-7700 HQ 16 GB.
Bir şey soracağım fakat yanlış anlamayın. Disklerinizin marka ve modeli hariç her şeyi yazmışsınız da. Onları verirseniz daha net cevaplar verebiliriz.
Bir şey soracağım fakat yanlış anlamayın. Disklerinizin marka ve modeli hariç her şeyi yazmışsınız da. Onları verirseniz daha net cevaplar verebiliriz.
Attığım en sonki resimde Windows Update güncellemiyor söylemişken ondanda bahsedeyim sağ tıklayıp güncel sürücü ararken direk olarak güncel yazısı çıkıyor normalde biraz bekleyip ondan sonra söylemesi gerekmezmi.
Ben geçen hafta bu arada laptop kullanıyorum içini açıp fanlarını temizlemiştim o sırada elime macun falanda bulaşmıştı onu temizlemeden o şekilde temizleyip geri taktım ondan kaynaklanabilir mi peki.
Bu arada vahim dediğinize göre harddiskleri değiştirmemmi gerekiyor hasarmı görmüş durumda.