CrystalDiskMark WD SN550 SSD sağlığını düşürdü

Windows 10 C klasörü olarak kullanıyorum.

Günümüzde SSD'ler 3 ayda bozulmaz,Giriş seviyesi bir ssd normalde 54TBW yazma garantisi varmış ve bunun 6 katı veri yazmış. Günlük kullanımla çok çok zor. Aldığın SSD de kaliteli bir SSD olduğunu düşünürsek çok sorun etmene gerek yok. Hız düşebilir ama günümüzün modern SSD'ler bunu da hallediyor öyle kolay kolay hızı bitmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günümüzde SSD'ler 3 ayda bozulmaz, giriş seviyesi bir SSD normalde 54TBW yazma garantisi varmış ve bunun 6 katı veri yazmış. Günlük kullanımla çok çok zor. Aldığın SSD de kaliteli bir SSD olduğunu düşünürsek çok sorun etmene gerek yok. Hız düşebilir ama günümüzün modern SSD'ler bunu da hallediyor öyle kolay kolay hızı bitmiyor.

Günümüzde SSD'ler 3 ayda bozulmaz, giriş seviyesi bir SSD normalde 54TBW yazma garantisi varmış ve bunun 6 katı veri yazmış. Günlük kullanımla çok çok zor. Aldığın SSD de kaliteli bir SSD olduğunu düşünürsek çok sorun etmene gerek yok. Hız düşebilir ama günümüzün modern SSD'ler bunu da hallediyor öyle kolay kolay hızı bitmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okuma hızım 2486 yazma hızım 1300 çıkmıştı. Fakat şu anda okuma hızım aynı fakat yazma hızım 950 gösteriyor. Bu testi yaptıktan sonra %99 ömrü kaldı SSD'nin.

Bende de bu SSD modeli mevcut. 8 aydır kullanıyorum. Sağlığı %100. sıcaklık değerleri ise 36-39. 4 TB veri yazmışım ama ben bu süreçte.

CrystalDiskMark testinden sonra kullanım oranı düştü. Soğutucu plaka da var. Isı derecelerim 33-34 arasıydı. Şu anda boşta 38-43 arası keşke testi yapmasaydım.

CrystalDiskMark testinden sonra kullanım oranı düştü. Soğutucu plaka da var. Isı derecelerim 33-34 arasıydı. Şu anda boşta 38-43 arası keşke testi yapmasaydım.
Hocam testin ısı değerlerine anlık etkisi olabilir ama kalıcı etkisi olacağını sanmıyorum. Isı değerleriniz gayet normal ayrıca. Hiç dert etmeyin yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı