Çözüldü Crystalmark nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
1733056564316.png

Arkadaşlar SSD hızını test etmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. YouTube'dan baktım ama hep eski videolar var buradan nasıl istediğim SSD'yi seçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 2364399

Arkadaşlar SSD hızını test etmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. YouTube'dan baktım ama hep eski videolar var buradan nasıl istediğim SSD'yi seçeceğim.

Yanlış sürümü indirmişsin.

Eki Görüntüle 2364399

CrystalDiskMark bunu indir.
Hocam benim kullandığım SSD'de Samsung 970 Evo Plus bende sizin için bir tarama yapayım.

Hocam sizin için tarama yaptım sonuç bu şekilde aynı SSD'yi kullandığımızıda unutma.

Yazma hızı benim SSD'ye nazaran daha yavaş.
Anakarttaki yerini değiştirmiştim yenisini aldığım için. PCIe 3.0 4x olan kısma taktım samsung olanı acaba o yüzden mi yaptı

Hocam benim kullandığım SSD'de Samsung 970 Evo Plus bende sizin için bir tarama yapayım.

Hocam sizin için tarama yaptım sonuç bu şekilde aynı SSD'yi kullandığımızıda unutma.

Yazma hızı benim SSD'ye nazaran daha yavaş.
size de zahmet oldu hocam teşekkür ederim

Anakarttaki yerini değiştirmiştim yenisini aldığım için. PCI-e 3.0 4X olan kısma taktım Samsung olanı acaba o yüzden mi yaptı

Size de zahmet oldu hocam teşekkür ederim

Bilmiyorum hocam. Onu isterseniz aldığınız yere götürün. Şöyle söyleyin vadettiği yazma hızını göstermiyor bu yüzden değişimini talep ediyorum vs vs. Aklıma bu geldi muhtemelen başka yardımcı olamam çünkü Teknik kısma giriyor.

Bilmiyorum hocam. Onu isterseniz aldığınız yere götürün. Şöyle söyleyin vadettiği yazma hızını göstermiyor bu yüzden değişimini talep ediyorum vs vs. Aklıma bu geldi muhtemelen başka yardımcı olamam çünkü Teknik kısma giriyor.
tamamdır hocam teşekkür ederim iyi sosyaller

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı