CS 1.6 1 haftadır ping değeri çok yüksek

Poseidon3506

Picopat
Daha fazla  
CS 1.6'da son 1 haftadır yüksek ping ile karşı karşıyayım. Normalde 20-22 civarı ping değerleri alırken şu anda 70-100 veya daha fazla ping alıyorum. Kötü olan şu ki, bayağı da bir lag giriyor. Komutları denedim, her şeyi denedim ama bir işe yaramıyor. Steam versiyonu ile oynuyorum, yani pingfaker olma durumu olamaz; oyun yöneticisi veya CSDurağı gibi. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunyöneticisi ve csdurağı şundan 1-2 ay önce ağır saldırılar aldığı için kısa süreliğine yabancı ülkeye taşımışlardı sunucuları. Yine aynı bir olay dönüyor olabilir.

Ya da WARP falan açıp kapatmayı unutmuş olabilirsin başıma geldi çünkü.

Oyunyöneticisi ve csdurağı şundan 1-2 ay önce ağır saldırılar aldığı için kısa süreliğine yabancı ülkeye taşımışlardı sunucuları. Yine aynı bir olay dönüyor olabilir.

Ya da WARP falan açıp kapatmayı unutmuş olabilirsin başıma geldi çünkü.
Anladım sağolasın.Kusura bakma bilmediğimden soruyorum WARP ne demek acaba ?

Konsol komutlarını değiştirdikçe durumu daha çok batırırsın tavsiyem default kalsın. Sunucuyla modemle alakalı olabileceğini dile getirsem şu zamana kadar fark edip çözüm üretirdin. Steam cs'nin betasını değiştirmeyi denedin mi?

Bende de 5-10 gündür sorun var. Tüm serverlerde oluyor. Türk Telekom'da altyapısında sorun olabilir. Günün belli saatleri düzeliyor. Belirli saatleri kötüleşiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00