CS 1.6 2023'te oynanır mı?

CS 1.6 2023 Te hala oynanır mı?

  • Evet.

    Oy: 86 72,3%
  • Hayır.

    Oy: 23 19,3%
  • Kararsızım.

    Oy: 10 8,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    119
Oynanır. Valve oyunları öyledir zaten. Çağının çok ötesinde oyunları var. 1.6 da özellikle ülkemiz için önemliydi halen de önemli. Korsan indirseniz bile hem yerli hem yabancı bir sürü sunucu bulabilmeniz mümkün. Hatta bot ekleyip tek başınıza bile eğlenebilirsiniz. Tam düşük sistem dostu oyun. Yılın kaç olduğu önemli değil, kesinlikle oynanır.
 
Oynanır. Kitlesi mükemmel.

Pro Public zamanlarında bir klana girmiştim. 2-3 yıl önceydi. 1 ay takıldım, klandaki abiler (35-45 yaş minimum) bana “bir ihtiyacın olursa söyle hemen hallederiz” demişti. Allah razı olsun acil bir maddi isim çıktı, o zamanın parasıyla işime yarayan parayı toplayıp atmışlardı. Sonradan ben o paranın 2 misline yakinini klana bağışlamıştım. Steam üzerinden ekliydiler ama hepsi bırakmış oyunu falan. En son
~1,000 gün önce aktifmişler.

Hala daha duruyor öyle kitlesi. Cidden adamın dibiler. Azıcık takılırsanız görürsünüz zaten.
 
Biz hala deli gibi oynuyoruz arkadaşlarla çok zevkli bence.

Oynanır. Kitlesi mükemmel.

Pro public zamanlarında bir klana girmiştim. 2-3 yıl önceydi. 1 ay takıldım, klandaki abiler (35-45 yaş minimum) bana “bir ihtiyacın olursa söyle hemen hallederiz” demişti. Allah razı olsun acil bir maddi isim çıktı, o zamanın parasıyla işime yarayan parayı toplayıp atmışlardı. Sonradan ben o paranın 2 misline yakinini klana bağışlamıştım. Steam üzerinden ekliydiler ama hepsi bırakmış oyunu falan. En son.
~1, 000 gün önce aktifmişler.

Hala daha duruyor öyle kitlesi. Cidden adamın dibiler. Azıcık takılırsanız görürsünüz zaten.

Ayrıca kitlesi cidden çok ağır başlı ve olgun insanlardan oluşuyor CS:GO veya Valorant gibi değil güzel bir noktaya değinmiş hocam.
 
Oynanır. CS:GO modlarıyla gayet iyi bir deneyim veriyor. CS 1.6 devrinde yetişen birisi olmamama rağmen CS:GO'dan çok CS 1.6 oynamışımdır. Üstelik bilgisayarım CS:GO'yu rahatlıkla kaldırıyor. Oyunun mekanikleri benim daha çok hoşuma gidiyor. Bu yüzdendir hardcore oyunları seviyorum. Yeni nesil oyunlar keyif vermiyor.
 

Geri
Yukarı