Çözüldü CS 1.6 açınca mouse hassasiyeti düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

SytxPng

Hectopat
Selamlar. Steam'den Counter-Strike (1.6) açınca direk farenin hassasiyeti düşüyor sanki DPI düşmüş gibi. Alt Tab attığımda da aynı şekilde hassasiyet yavaşlamış şekilde kalıyor, oyunu kapatınca düzeliyor.

Çözüm
Oyunun Hz'si ile monitörün Hz'si değiştiğinden olabilir. Başlatma komutlarına yazılan mouse ayarları ya da oyun içinde seçilen birkaç mouse ayarı yapıyor olabilir. Başlatma komutları olarak neler yazılı oyunda?
Teşekkürler hocam. Başlatma seçeneği kullanmıyordum. -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -freq 165 -full şeklinde ayarladım düzeldi.
Oyunun Hz'si ile monitörün Hz'si değiştiğinden olabilir. Başlatma komutlarına yazılan mouse ayarları ya da oyun içinde seçilen birkaç mouse ayarı yapıyor olabilir. Başlatma komutları olarak neler yazılı oyunda?

Teşekkürler hocam. Başlatma seçeneği kullanmıyordum. -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -freq 165 -full şeklinde ayarladım düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı