Çözüldü CS 1.6 Aim Config hile sayılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nagi seishiro42

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar çok bilgili değilim Config konusunda o yüzden size danışmak istedim. Şu Aim Config'leri falan hileye giriyor mu? Yani ban yer miyim Config yüzünden? Ha bir de sorun yok ise bildiğiniz ve kullandığınız aim Config'leri varsa söyler misiniz?

Çözüm
Evet arkadaşlar çok bilgili değilim Config konusunda o yüzden size danışmak istedim. Şu Aim Config'leri falan hileye giriyor mu? Yani ban yer miyim Config yüzünden? Ha bir de sorun yok ise bildiğiniz ve kullandığınız aim Config'leri varsa söyler misiniz?
Config ayardır hocam yemezsiniz.
Adamın ayar dosyasını kopyalıyorsun sorun çıkaracağını sanmam.

Bunnyhop config olmadığı sürece yemessiniz.

Adamın ayar dosyasını kopyalıyorsun sorun çıkaracağını sanmam.

Bunnyhop Config olmadığı sürece yemessiniz.

Tamam teşekkür ederim. Zaten ayar dosyası olduğunu biliyordum. Sadece başka bir sitede bir adam aim Config verip dikkat edin çaktırmayın tarzı bir şey yazmıştı. O yüzden sordum.

Config ayardır hocam yemezsiniz.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı