agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #1 Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Çözüm Let it happen 10 Haziran 2021 agaban70 dedi: Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor, buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
agaban70 dedi: Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor, buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Haziran 2021 #2 agaban70 dedi: Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... cs 1.6 da sadece verilen cross ları yapabilirsin. Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... cs 1.6 da sadece verilen cross ları yapabilirsin.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 CS 1.6 için özel Crosshair ayarlama yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 9 Haziran 2021 #4 1.6 da yok ama çözünürlük düşürürseniz crosshair onun crosshairi gibi olur Artı 0 Eksi
KS KS agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #5 Gerçekten çok ayıp ettiniz hocam çok üzüldüm. Artı 0 Eksi
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.270 Makaleler 2 Çözümler 11 9 Haziran 2021 #6 Bu video yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #7 agaban70 dedi: Gerçekten çok ayıp ettiniz hocam çok üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Sebep? Oyunda özel Crosshair ayarlama yok. Biz ne yapabiliriz? Kızgın atmanın amacı nedir? Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Gerçekten çok ayıp ettiniz hocam çok üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Sebep? Oyunda özel Crosshair ayarlama yok. Biz ne yapabiliriz? Kızgın atmanın amacı nedir?
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 10 Haziran 2021 #8 agaban70 dedi: Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor, buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
agaban70 dedi: Hocam Counter-Strike 1.6'da s1mple Crosshair yapmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor, buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 13 Haziran 2021 #9 Let it happen dedi: Yapılabiliyor, buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun bir çözüm tikini hak ettiniz. Artı 0 Eksi
Let it happen dedi: Yapılabiliyor, buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun bir çözüm tikini hak ettiniz.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 14 Haziran 2021 #10 agaban70 dedi: Hocam Allah razı olsun bir çözüm tikini hak ettiniz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam her zaman. agaban70 dedi: Hocam Allah razı olsun bir çözüm tikini hak ettiniz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, her zaman. Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Hocam Allah razı olsun bir çözüm tikini hak ettiniz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam her zaman. agaban70 dedi: Hocam Allah razı olsun bir çözüm tikini hak ettiniz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, her zaman.