G gokmen.82 Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 Bilgisayarımı televizyona bağladım, CS 1.6 da görüntü ayarını yanlışlıkla en sona çektim, oyuna girdiğimde geçersiz format diyor.
Bilgisayarımı televizyona bağladım, CS 1.6 da görüntü ayarını yanlışlıkla en sona çektim, oyuna girdiğimde geçersiz format diyor.
Çözüm Mekzo 30 Eylül 2024 Steam ise başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 Genişletmek için tıkla... Bunu ekle değilse Kısayol > Hedef kısmına ekle
Steam ise başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 Genişletmek için tıkla... Bunu ekle değilse Kısayol > Hedef kısmına ekle
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #2 Steam ise başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 Genişletmek için tıkla... Bunu ekle değilse Kısayol > Hedef kısmına ekle Artı 0 Eksi Çözüm
Steam ise başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 Genişletmek için tıkla... Bunu ekle değilse Kısayol > Hedef kısmına ekle
KS KS G gokmen.82 Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 Mekzo dedi: Steam ise başlatma seçeneklerine. Bunu ekle değilse kısayol > hedef kısmına ekle. Genişletmek için tıkla... Steam değil ama Steam indirip deneyeceğim. Mekzo dedi: Steam ise başlatma seçeneklerine. Bunu ekle değilse kısayol > hedef kısmına ekle. Genişletmek için tıkla... Ama Steam'den CS 1.6 dolarlı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Mekzo dedi: Steam ise başlatma seçeneklerine. Bunu ekle değilse kısayol > hedef kısmına ekle. Genişletmek için tıkla... Steam değil ama Steam indirip deneyeceğim. Mekzo dedi: Steam ise başlatma seçeneklerine. Bunu ekle değilse kısayol > hedef kısmına ekle. Genişletmek için tıkla... Ama Steam'den CS 1.6 dolarlı.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #4 gokmen.82 dedi: Steam değil ama Steam indirip deneyeceğim. Ama Steam'den CS 1.6 dolarlı. Genişletmek için tıkla... Steam değilse sağ tıklayıp özellikler kısmındaki hedef bölümüne ekleyin. Artı 0 Eksi
gokmen.82 dedi: Steam değil ama Steam indirip deneyeceğim. Ama Steam'den CS 1.6 dolarlı. Genişletmek için tıkla... Steam değilse sağ tıklayıp özellikler kısmındaki hedef bölümüne ekleyin.
KS KS G gokmen.82 Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #5 Hedefler nerede acaba? Mekzo dedi: Steam değilse sağ tıklayıp özellikler kısmındaki hedef bölümüne ekleyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 340 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Hedefler nerede acaba? Mekzo dedi: Steam değilse sağ tıklayıp özellikler kısmındaki hedef bölümüne ekleyin. Genişletmek için tıkla...
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #6 gokmen.82 dedi: Hedefler nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Kısayol kısmına gelin o kısımda hedef yeri olacak .exe" tırnaktan sonraki kısma ekleyin. Artı 0 Eksi
gokmen.82 dedi: Hedefler nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Kısayol kısmına gelin o kısımda hedef yeri olacak .exe" tırnaktan sonraki kısma ekleyin.
KS KS G gokmen.82 Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #7 Mekzo dedi: Kısayol kısmına gelin o kısımda hedef yeri olacak .exe" tırnaktan sonraki kısma ekleyin. Genişletmek için tıkla... Acaba yanlış mı yazdım? Dosya Ekleri paintt.png 369,5 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Mekzo dedi: Kısayol kısmına gelin o kısımda hedef yeri olacak .exe" tırnaktan sonraki kısma ekleyin. Genişletmek için tıkla... Acaba yanlış mı yazdım?
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #8 gokmen.82 dedi: Acaba yanlış mı yazdım? Genişletmek için tıkla... Evet h- kısmını -h olarak değiştirin. Bir de .exe"-w kısmını düzeltin arada boşluk olsun .exe" -w Artı 0 Eksi
gokmen.82 dedi: Acaba yanlış mı yazdım? Genişletmek için tıkla... Evet h- kısmını -h olarak değiştirin. Bir de .exe"-w kısmını düzeltin arada boşluk olsun .exe" -w
KS KS G gokmen.82 Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #9 Mekzo dedi: Evet h- kısmını -h olarak değiştirin. Bir de .exe"-w kısmını düzeltin arada boşluk olsun .exe" -w Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde yanlış yapıyorum galiba siz direk EXE'den sonraki şeyi atsanız da olur. Dosya Ekleri proo.png 335,8 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Mekzo dedi: Evet h- kısmını -h olarak değiştirin. Bir de .exe"-w kısmını düzeltin arada boşluk olsun .exe" -w Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde yanlış yapıyorum galiba siz direk EXE'den sonraki şeyi atsanız da olur.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 30 Eylül 2024 #10 gokmen.82 dedi: Bazı yerlerde yanlış yapıyorum galiba siz direk EXE'den sonraki şeyi atsanız da olur. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala hl.exe" -w 1600 -h 900 -steam -game cstrike Artı 0 Eksi
gokmen.82 dedi: Bazı yerlerde yanlış yapıyorum galiba siz direk EXE'den sonraki şeyi atsanız da olur. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala hl.exe" -w 1600 -h 900 -steam -game cstrike