CS 1.6 için notebook'a RAM ekleme

yeabro

Hectopat
Daha fazla  
Şaka bir kenara ben CS 1.6 server yöneticisiyim.
Fakat CS1.6'dan yüksek FPS alamıyorum. Sabit 99 FPS ne kadar zorlasamda ne düşürebiliyorum ne artırabiliyorum. (En az 400-500 FPS şart )
Acaba bu FPS'i sabitleyen bir şey var mı ?
Varsa nasıl kaldırırım? Yoksa ne yapmalıyım?
Bilgisayarımın 4 GB RAM'ı var. Ben bunu 6, 8, 12 yapsam oyuna ne kadar faydası olur? Sırf böyle bir oyun için yeniden kasa toplamam gerekir mi ?
Gerekirse nasıl bir kasa toplamam lazım?
Bilgisayara taktığım kulaklık, mouse, webcam ve mikrofon performansı etkiler mi ?

Şu anki PC'min özellikleri :
  • intel i5 2,50 GHz işlemci
  • 4 GB RAM
  • İntel HD Graphics 3000
  • nVidia GT-630M

(Bu kadar FPS'i ne yapacaksın demeden de önce CS 1.6 Bunny, surf, bhop gibi bazı eylemler var bunları seri yapabilmek için)

Son düzenleyen: Moderatör:
400-500 fps şart değil! Ben 60 fps ile bunny, surf ve hatta pek çok refleks kill alabiliyorum. Nasip olur da adam gibi bir bilgisayara kavuşursam çok güzel CS:GO videosu da atmayı düşünüyorum. 400-500 fps alsaydım refleks kill alamazdım. Ekran yenilenme hızında fps alsan hatta kasma olmasın diye birazcık yukarısına ayarlasan hiçbir sıkıntı olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı