CS 1.6 indirilince sisteme virüs bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam diski değiştirin hemen oradan anakarta yayılır Wi-Fi Ethernet'ten modeme girer tüm cihazla çöp olur hatta modem yanarsa tüm ev yanabilir.

Arkadaşım sence olur mu o seyirci sen de gülme.

Yalan mı söylücek adam? Hacklemiştir bi ergen işte.
Hocam yalanı kast etmedim fakat yanlış anlamadıysam arkadaş takıntı yapmış, hangi cs 1.6 virüsü 3 formata falan dayanıyor mining virüslerinin çoğu bile 1 formatta çözülüyor.

Hocam diski değiştirin hemen oradan anakarta yayılır Wi-Fi Ethernet'ten modeme girer tüm cihazla çöp olur hatta modem yanarsa tüm ev yanabilir.
Hocam ciddimisiniz tüm sigortaları kapamaya gerek varmı?
Hocam yalanı kast etmedim fakat yanlış anlamadıysam arkadaş takıntı yapmış, hangi cs 1.6 virüsü 3 formata falan dayanıyor mining virüslerinin çoğu bile 1 formatta çözülüyor.
Hocam aykut elmas vine arşivim gitti, allahın belası hekırlar

Adam niye yalan söylesin? Ve bilgisayarı eskidir belki?

Adam niye yalan söylesin? Ve bilgisayarı eskidir belki?

Virüs ile bırak fanların kırılmasını duman nasıl gelsin?

SSD'yi kirsammı diyor. Troll işte. Birde 3 kere format atmış hala geçmemiş, üstüne crack siteden MBAM indirim mi diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…