hocam duman kokusu geliyor.Arkadaşım sence olur mu o seyirci sen de gülme.
Yalan mı söylücek adam? Hacklemiştir bi ergen işte.
Hocam yalanı kast etmedim fakat yanlış anlamadıysam arkadaş takıntı yapmış, hangi cs 1.6 virüsü 3 formata falan dayanıyor mining virüslerinin çoğu bile 1 formatta çözülüyor.Arkadaşım sence olur mu o seyirci sen de gülme.
Yalan mı söylücek adam? Hacklemiştir bi ergen işte.
Hocam ciddimisiniz tüm sigortaları kapamaya gerek varmı?Hocam diski değiştirin hemen oradan anakarta yayılır Wi-Fi Ethernet'ten modeme girer tüm cihazla çöp olur hatta modem yanarsa tüm ev yanabilir.
Hocam aykut elmas vine arşivim gitti, allahın belası hekırlarHocam yalanı kast etmedim fakat yanlış anlamadıysam arkadaş takıntı yapmış, hangi cs 1.6 virüsü 3 formata falan dayanıyor mining virüslerinin çoğu bile 1 formatta çözülüyor.
Troll konu.hocam duman kokusu geliyor.
Adam niye yalan söylesin? Ve bilgisayarı eskidir belki?Hocam yalanı kast etmedim fakat yanlış anlamadıysam arkadaş takıntı yapmış, hangi cs 1.6 virüsü 3 formata falan dayanıyor mining virüslerinin çoğu bile 1 formatta çözülüyor.
Adam niye yalan söylesin? Ve bilgisayarı eskidir belki?
Hocam beni bumu hackledi yani?Troll konu.
Siz böyle biri değildiniz zaten. Şimdi banda yersiniz. Konudan çıkıyorum.Hocam beni bumu hackledi yani?
Laaan , noluyo. Kim yazdı la bunları.
Ben yazmadım bunları.
Ya hocam ben yapmıyorum. Biri hesaba girmiş.Siz böyle biri değildiniz zaten. Şimdi banda yersiniz. Konudan çıkıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.