Çözüldü CS 1.6 işlemci ve RAM'in tamamını kullanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dört_Kol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1
Meslek
Öğrenci
CS 1.6 oynuyorum ama botlarla oynamama rağmen 15-30 FPS alıyorum ve oyun işlemci ve RAM'in tamamını kullanmıyor.
Sistem.
Intel atom X5-Z8350 işlemci.
2 GB RAM.
Intel HD Graphics 400.
Windows 10 32 Bit.

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
2 GB RAM.
Intel HD Graphics 400.
Sistemin çok zayıf CS 1.6 için bile. 200-250TL 2.el sistem toplayabilirsin. 100FPS sabit kasmadan oynatacak sistemleri çok rahat bulursun.

Pentium E serisi işlemci
2GB Ram
Varsa ekran kartlı

Ayarlardan 800x600 ve Software moduna çek, tam ekran yap. Tüm parlaklık ayarını kıs "Gamma&Brightness" Konsola:
gl_texturemode "GL_NEAREST"
bu kodları gir.
Windows 7 veya 8.1 kurarsan sorun çözülcektir ya da harici bir ekran kartı alırsan.

Windows 7 veya 8.1 yapamıyorum anakart desteklemiyor her halde PC üreticisi nasıl bir saçmalık yaptıysa Windows 10 harici bir işletim sistemine geçmek imkansız geçsen bile driverlar sadece Windows 10'u destekliyor.

Windows 7 veya 8.1 yapamıyorum anakart desteklemiyor her halde PC üreticisi nasıl bir saçmalık yaptıysa Windows 10 harici bir işletim sistemine geçmek imkansız geçsen bile driverlar sadece Windows 10'u destekliyor.

Laptop kulanıyorsunuz o zaman güç ayarlarından performans a aldın mı?
Aldıysan şarjda oyna.

Ekran kartı sürücülerini değiştirmeyi denedin mi. Benimde başıma gelmişti yeni sürücüler ekran kartını tam kullanmıyor eski sürücü kurduğumda tamamen kullanmaya başlamıştı. Birde başka oyun varsa denermisin sadece cs 1.6 damı oluyor düşük fps. Son olarak GPU-Z ile yüzde kaç ekran kartının kullanımına bakabilirsin hocam.

Laptop kulanıyorsunuz o zaman güç ayarlarından performans a aldın mı?
Aldıysan şarjda oyna.

Yüksek performansta.
Ekran kartı sürücülerini değiştirmeyi denedin mi? Benim de başıma gelmişti yeni sürücüler ekran kartını tam kullanmıyor eski sürücü kurduğumda tamamen kullanmaya başlamıştı. Bir de başka oyun varsa dener misin sadece CS 1.6 damı oluyor düşük FPS. Son olarak GPU-Z ile yüzde kaç ekran kartının kullanımına bakabilirsin hocam.

Ekran kartının eski sürücülerini nerede bulabilirim ve şu an PC de başka oyun yok ama 1-2 ay önce Warband aoe3 oyunlarını oynamıştım aoe3 sıkıntı yapmıyordu 1080p oynuyordum takılma donma yoktu Warband 720p 60 FPS oynuyordum ama 100 kişilik orduyla savaşa girince FPS 25'e kadar düşüyordu GPU-Z yede bakacağım.

Son düzenleme:
Yüksek performansta.

Ekran kartının eski sürücülerini nerede bulabilirim ve şu an PC de başka oyun yok ama 1-2 ay önce Warband aoe3 oyunlarını oynamıştım aoe3 sıkıntı yapmıyordu 1080p oynuyordum takılma donma yoktu Warband 720p 60 FPS oynuyordum ama 100 kişilik orduyla savaşa girince FPS 25'e kadar düşüyordu GPU-Z yede bakacağım.
Hocam birde cs yi nerden indirdiniz steammi yoksa diğer yerlerdenmi.

2 GB RAM.
Intel HD Graphics 400.
Sistemin çok zayıf CS 1.6 için bile. 200-250TL 2.el sistem toplayabilirsin. 100FPS sabit kasmadan oynatacak sistemleri çok rahat bulursun.

Pentium E serisi işlemci
2GB Ram
Varsa ekran kartlı

Ayarlardan 800x600 ve Software moduna çek, tam ekran yap. Tüm parlaklık ayarını kıs "Gamma&Brightness" Konsola:
gl_texturemode "GL_NEAREST"
bu kodları gir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı