Çözüldü CS 1.6 mouse ivmeli dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Oyun orijinal. Deathrun sunucularında çok sıkıntı yaratıyor bu. Bir yerden bir yere döndürürken sanki ivmeli gibi dönüyor. Böyle döndüğü için çoğu sunucuda sorun çıkarıyor. Sorunumu tam anlatamadım. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. CS 1.6 videolarındaki gibi olması lazım ama bende ivmeli.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Bugün bir daha girdim oyuna. Sonra bir video izledim. O videonun açıklamasında bulunan kodları kendime uyarlayıp başlangıç seçeneklerine yazdım. Artık değişik dönmüyor.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kod: -nofbo -nojoy -freq 60 -w 1366 -h 768 -noforcemparm - 32bpp -gl -stretchaspect

Not: Kodlarda 1-2 tane bir şey daha vardı ben çıkarttım. Şu an sorunum çözüldü.
Sorunu çözdüm. Bugün bir daha girdim oyuna. Sonra bir video izledim. O videonun açıklamasında bulunan kodları kendime uyarlayıp başlangıç seçeneklerine yazdım. Artık değişik dönmüyor.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kod: -nofbo -nojoy -freq 60 -w 1366 -h 768 -noforcemparm - 32bpp -gl -stretchaspect

Not: Kodlarda 1-2 tane bir şey daha vardı ben çıkarttım. Şu an sorunum çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı