Çözüldü CS 1.6 OpenGL ekran yarım oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Windows 10'dan 7'ye geçtim sorun böyle ekran kartımın sürücüsünü kurdum softwarede oynanmıyor sabit 60 FPS silah sağ sol elde farklı dokular garip orijinal Steam olduğu için D3D yok.

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows Update yaptım Windows 7 için sonra @393060 hocamın verdiği linkten ekran kartı sürücümü güncelledim başlangıçta hata verdi failed to initialize authentication interface exiting bu hata için de regedit hkey_current_user Valve klasörünü silin ve Steam hesabınızdan çıkış yapın yeniden girin

Hocam verdiğiniz link açılmıyor 2 tarayıcıdada denedim
@393060 hocam bu sefer de 4.5 istiyor onu da kurayım DDU için.

Hocam, DDU ile sürücülerimi sildim güvenli modda şimdi ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in indirme yerine girin grafik yerine daha sonra oradan eski nesil Intel işlemciler'i seçin. Daha sonra işletim sisteminize göre yazılımı oradan indirin. Kusura bakmayın link atamıyorum. Bilgisayarda değilim.

Hocam girdim de G41 seçtiğim zaman sadece X64 Windows XP çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…