Efe Karaer Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Bundan 2 ay önce bilgisayara format attım ve CS 1.6, Minecraft gibi oyunları açabiliyordum. Şimdi ise CS 1.6'da OpenGL moduna alamıyorum, Minecraft'ı da açamıyorum. (Ekran kartı driverları güncel)
Bundan 2 ay önce bilgisayara format attım ve CS 1.6, Minecraft gibi oyunları açabiliyordum. Şimdi ise CS 1.6'da OpenGL moduna alamıyorum, Minecraft'ı da açamıyorum. (Ekran kartı driverları güncel)
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 12 Nisan 2021 #2 OpenGL veya sürücüleri silinmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Efe Karaer Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 William Crusader dedi: OpenGL veya sürücüleri silinmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün DDU üzerinden İntel ekran kartını kaldırıp tekrardan yükledim ama sorun hala aynı düzelmedi. William Crusader dedi: OpenGL veya sürücüleri silinmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... OpenGL silinmiş olabilir ama nasıl indirebileceğimi bulamadım. Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: OpenGL veya sürücüleri silinmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün DDU üzerinden İntel ekran kartını kaldırıp tekrardan yükledim ama sorun hala aynı düzelmedi. William Crusader dedi: OpenGL veya sürücüleri silinmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... OpenGL silinmiş olabilir ama nasıl indirebileceğimi bulamadım.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 12 Nisan 2021 #4 Efe Karaer dedi: Bugün DDU üzerinden İntel ekran kartını kaldırıp tekrardan yükledim ama sorun hala aynı düzelmedi. OpenGL silinmiş olabilir ama nasıl indirebileceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta eski sürümleri, CS'de başka bir görüntü modunu deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Efe Karaer dedi: Bugün DDU üzerinden İntel ekran kartını kaldırıp tekrardan yükledim ama sorun hala aynı düzelmedi. OpenGL silinmiş olabilir ama nasıl indirebileceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta eski sürümleri, CS'de başka bir görüntü modunu deneyebilir misiniz?
KS KS Efe Karaer Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #5 William Crusader dedi: Minecraft'ta eski sürümleri, CS'de başka bir görüntü modunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Minecraft'da eski sürümleri denedim CS'de de denedim OpenGL hariç tüm modlarda açılıyor zaten CS'de OpenGL moduna almak istediğimde hata veriyor. Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: Minecraft'ta eski sürümleri, CS'de başka bir görüntü modunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Minecraft'da eski sürümleri denedim CS'de de denedim OpenGL hariç tüm modlarda açılıyor zaten CS'de OpenGL moduna almak istediğimde hata veriyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 12 Nisan 2021 #6 Efe Karaer dedi: Minecraft'da eski sürümleri denedim CS'de de denedim OpenGL hariç tüm modlarda açılıyor zaten CS'de OpenGL moduna almak istediğimde hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Sizin işlemci veya OpenGL sorunlu o zaman. Artı 0 Eksi
Efe Karaer dedi: Minecraft'da eski sürümleri denedim CS'de de denedim OpenGL hariç tüm modlarda açılıyor zaten CS'de OpenGL moduna almak istediğimde hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Sizin işlemci veya OpenGL sorunlu o zaman.
KS KS Efe Karaer Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #7 William Crusader dedi: Sizin işlemci veya OpenGL sorunlu o zaman. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım peki öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: Sizin işlemci veya OpenGL sorunlu o zaman. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım peki öneriniz var mı?