Furkan190 Decapat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 91 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2022 #21 d4mann dedi: DarkComet RAT dosyasını açtığımda internet kapalı şekilde açtım bir sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam siz buraya sanki tavsiye istemeye değil de içinizi rahatlatmak için gelmiş gibisiniz. Size kalmış ama tekrar söylüyorum format atmakta fayda var.
d4mann dedi: DarkComet RAT dosyasını açtığımda internet kapalı şekilde açtım bir sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam siz buraya sanki tavsiye istemeye değil de içinizi rahatlatmak için gelmiş gibisiniz. Size kalmış ama tekrar söylüyorum format atmakta fayda var.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 14 Ocak 2022 #22 White Chocolate Mocha dedi: İndirdiğiniz şey ne? Şifreliyse şifresiz hale getirip VirusTotal'e yükleyip gönderin. Genişletmek için tıkla... DarkComet RAT dosyası açtım galiba PC'me girebilir mi diye soruyorum dosyayı açtığımda net kapalıydı.
White Chocolate Mocha dedi: İndirdiğiniz şey ne? Şifreliyse şifresiz hale getirip VirusTotal'e yükleyip gönderin. Genişletmek için tıkla... DarkComet RAT dosyası açtım galiba PC'me girebilir mi diye soruyorum dosyayı açtığımda net kapalıydı.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2022 #23 d4mann dedi: DarkComet RAT dosyası açtım galiba PC'me girebilir mi diye soruyorum dosyayı açtığımda net kapalıydı. Genişletmek için tıkla... Galiba girer.
d4mann dedi: DarkComet RAT dosyası açtım galiba PC'me girebilir mi diye soruyorum dosyayı açtığımda net kapalıydı. Genişletmek için tıkla... Galiba girer.